Extra budget voor ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat jij als medewerker in de technische installatiebranche jezelf blijft ontwikkelen, ook in deze coronatijd. Er zijn verschillende mogelijkheden om dat te financieren. Maak daar gebruik van!

Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche

Wanneer niet iedereen fulltime aan de slag kan blijven, kunnen medewerkers de tijd goed gebruiken voor het volgen van benodigde trainingen en opleidingen. Zij kunnen bijvoorbeeld online starten met het behalen van hun Vakmanschap CO erkenning. Dit certificaat is vanaf 1 juli 2020 verplicht voor installateurs die werken aan gasverbrandingsinstallaties. Ook kunnen medewerkers met behulp van de verschillen Wij Techniek-subsidies andere opleidingen en trainingen volgen.

Waardebonnen voor online leren

Er is een groot aanbod aan online trainingen dat interessant is voor medewerkers. Denk aan trainingen over persoonlijke, technische of digitale vaardigheden. Of over leiderschap, veilig & gezond werken en samenwerken & communiceren. Wij Techniek biedt medewerkers die een van deze trainingen willen volgen, een waardebon van maximaal € 500,- excl btw.

Het belang van online leren

Hoe blijf je als werkgever de ontwikkeling stimuleren in een tijd waarin er minder werk is, meer onzekerheid en geen fysieke lessen. Het nieuwe normaal creëert ook binnen opleidingsland nieuwe vormen en kansen. Daar waar online trainingen & E-learning nog maar mondjesmaat werden afgenomen binnen de technische branche, is het juist NU de tijd om deze manier van leren te introduceren binnen je bedrijf. Er zitten namelijk voordelen aan het aanbieden van digitaal leren.

Reguliere subsidies

Maak gebruik van de reguliere subsidies zoals de opleidingsvouchers, OSR en VIZI. Ook nu gelden de mogelijkheden die Wij Techniek altijd al biedt voor financiële ondersteuning voor ontwikkeling.

0800 – 88 55 885 support@wij-techniek.nl