Waardebon online leren

Maak gebruik van onze waardebon voor online trainen en ontwikkelen

HR-medewerker in de technische intallatiebranche

Wij vinden het belangrijk dat jij als medewerker in de technische installatiebranche jezelf blijft ontwikkelen, ook in deze coronatijd. En juist online leren is nu natuurlijk onmisbaar. Daarom biedt Wij Techniek jou een waardebon aan ter waarde van maximaal € 500,- excl btw, waarmee jij een of meerdere online trainingen kunt volgen. Deze waardebon is door jou als individuele medewerker aan te vragen; de aanvraag loopt niet via je werkgever. De inzet van deze waardebon draagt bij aan jouw ontwikkeling en je duurzame inzetbaarheid in de branche. Maak er dus gebruik van! Deze vakmensen gingen jou voor. 

Aanbod

Er is een groot aanbod aan online trainingen dat interessant kan zijn voor medewerkers in de technische installatiebranche. De aanbieders hebben voor ieder wat wils, of je nu (student)medewerker of werkgever bent. Om je op weg te helpen, hebben we het aanbod in zes thema’s onderverdeeld. Bij elk thema geven we twee suggesties, maar het uitgebreide aanbod vind je hier.

Let op: de waardebon kan niet worden ingezet voor trainingen op het gebied van VCA, BHV en Arbo-gerelateerde zaken. Uiteraard kan je ook buiten het aanbod op deze website een keuze maken. Wil jij werken aan je ontwikkeling, maar weet je niet goed hoe je dat het beste aan kunt pakken?  Maak dan een afspraak met een van onze ontwikkelcoaches. In een 1-op-1-videogesprek ga je samen met een loopbaanexpert aan de slag met jouw toekomst.

Hoe werkt het?

 

1. Zoek een of meerdere geschikte cursussen/trainingen en bespreek deze met je werkgever.

2. Vraag bij Wij Techniek de online waardebon aan door een mail te sturen naar onlineleren@wij-techniek.nl.
Vermeld hierin de volgende gegevens: naam, geboortedatum, bedrijf, naam gewenste cursus en cursusinstituut

3. Je ontvangt van Wij Techniek een bevestigingsmail met een persoonlijke boncode.

4. Meld je aan bij het cursusinstituut en volg de cursus of training.

5. Je werkgever betaalt de factuur aan het cursusinstituut. 

6. Je werkgever declareert op wij-techniek.nl de factuur bij Wij Techniek. Hiervoor heeft je werkgever jouw persoonlijke boncode nodig.

7. Je werkgever ontvangt maximaal € 500,- excl btw als vergoeding.

De waardebon online leren is geldig tot en met 31 december 2020. Heb je nog vragen over de waardebon online leren? Stuur dan een mail naar onlineleren@wij-techniek.nl  of bel Wij Techniek op telefoonnummer 0800 - 88 55 885.

En dan nog even dit:

  • De waardebon kan niet worden ingezet voor trainingen op het gebied van VCA, BHV en ARBO-gerelateerde zaken.
  • Het staat je vrij om ook buiten dit aanbod een keuze te maken.
  • Met het presenteren van het online trainingsaanbod doet Wij Techniek geen uitspraak over de kwaliteit van het aanbod.
  • Wij Techniek stelt een groot aantal waardebonnen online leren beschikbaar, zodat veel medewerkers uit de technische installatiebranche hier gebruik van kunnen maken. Mocht het maximum aantal uit te geven waardebonnen bereikt worden, dan kan Wij Techniek deze actie tussentijds beëindigen.
  • De training of cursus dient te starten ná ontvangst van de persoonlijke boncode.
  • De waardebon is uitsluitend aan te vragen door vakmensen die afdragen aan Wij Techniek.
  • Per persoon wordt maximaal één waardebon toegekend.