Ontwikkel je Ontwikkelcultuur

Je bent als HR-professional de enige binnen je bedrijf verantwoordelijk voor P&O/HR. En hoewel je veel zelf aan kunt, loop je ook tegen dingen aan die je niet alleen kunt of wilt oplossen. Dan is het fijn dat je kunt sparren met gelijkgestemden.

HR-medewerker in de technische intallatiebranche
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Vierdaags programma
  • Eerste bijeenkomst online, daarna afhankelijk van de geldende coronamaatregelen
  • Samen met andere branche HR-medewerkers uit jouw regio
Ontwikkel je Ontwikkelcultuur

Hoe zorg je ervoor dat mensen in jouw bedrijf alle ruimte en kansen krijgen om zich te ontwikkelen?  Hoe stimuleer je hen om te willen leren? Hoe creëer je een werkomgeving waarin zij zich vrij voelen om hun dromen en ambities uit te spreken, en daarvoor ook de benodigde stappen willen nemen? Kortom: hoe stimuleer je ontwikkeling in je bedrijf? In deze training geven we antwoord op die vragen.

Wat houdt de training in?

Wij Techniek biedt je een vierdaags programma. We gaan in twee dagen en twee dagdelen aan de slag met ontwikkeling: ontwikkeling van jezelf, maar ook de ontwikkeling van je collega’s. Je wordt je bewust van je eigen rol hierin, en hoe je die kunt verbeteren, optimaliseren en finetunen.
 
Dit doe je samen met collega-P&O’ers en HRM-medewerkers uit jouw regio. Je leert dus van de trainer, maar vooral ook van elkaar. Hoe fijn om eens met gelijkgestemden hierover te kunnen sparren!

De bijeenkomsten zijn bij voorkeur op locatie, maar uiteraard houden wij ons aan de geldende coronamaatregelen. Indien nodig worden de bijeenkomsten online georganiseerd.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training Ontwikkel je Ontwikkelcultuur is ontwikkeld voor P&O- en HRM-medewerkers in de sleutelrol bij middelgrote bedrijven (maximaal 100 mensen).

Agenda

Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de dan geldende coronamaatregelen van de overheid. De training Ontwikkel je Ontwikkelcultuur vindt plaats op de volgende data en locaties:

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.