Ontwikkel je Ontwikkelcultuur

Je bent als HR-professional de enige binnen je bedrijf verantwoordelijk voor P&O/HR. En hoewel je veel zelf aan kunt, loop je ook tegen dingen aan die je niet alleen kunt of wilt oplossen. Dan is het fijn dat je kunt sparren met gelijkgestemden.

HR-medewerker in de technische intallatiebranche
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Vierdaags programma
  • Samen met andere branche HR-medewerkers
  • Pilot in regio Zuid-Holland en Midden Nederland
Ontwikkel je Ontwikkelcultuur

Hoe zorg je ervoor dat mensen in jouw bedrijf alle ruimte en kansen krijgen om zich te ontwikkelen?  Hoe stimuleer je hen om te willen leren? Hoe creëer je een werkomgeving waarin zij zich vrij voelen om hun dromen en ambities uit te spreken, en daarvoor ook de benodigde stappen willen nemen? Kortom: hoe stimuleer je ontwikkeling in je bedrijf? In deze training geven we antwoord op die vragen.

Wat houdt de training in?

Wij Techniek biedt je een vierdaags programma. We gaan in twee dagen en twee dagdelen aan de slag met ontwikkeling: ontwikkeling van jezelf, maar ook de ontwikkeling van je collega’s. Je wordt je bewust van je eigen rol hierin, en hoe je die kunt verbeteren, optimaliseren en finetunen.
 
Dit doe je samen met collega-P&O’ers en HRM-medewerkers uit jouw regio. Je leert dus van de trainer, maar vooral ook van elkaar. Hoe fijn om eens met gelijkgestemden hierover te kunnen sparren!

Voor wie is deze training bedoeld?

De training Ontwikkel je Ontwikkelcultuur is ontwikkeld voor P&O- en HRM-medewerkers in de sleutelrol bij middelgrote bedrijven (maximaal 100 mensen)
 
Deze training is een pilot en daarom alleen bestemd voor bedrijven in regio Zuid-Holland en Midden Nederland.

De RIVM maatregelen die vanaf 1 juni van kracht zijn, geven aan dat bijeenkomsten met maximaal 30 personen mogen worden georganiseerd mits de RIVM maatregelen worden gerespecteerd. Natuurlijk houden we ons aan de dan geldende RIVM-richtlijnen. Welke dat zijn en hoe die van toepassing zijn op deze dag, zullen we voorafgaand aan de training aan alle deelnemers laten weten. 

De richtlijnen voor KAS meeting-eventlocatie vind je hier

Agenda

De training Ontwikkel je Ontwikkelcultuur vindt plaats op de volgende data en locaties:

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.