Praktijkopleidersdagen

Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou!

Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet

Wat leer je tijdens de Praktijkopleidersdagen?

Tijdens de Praktijkopleidersdagen leer je hoe je leerlingen begeleidt bij hun opleiding en hoe je ze enthousiast maakt voor het vak. Je neemt deel aan verschillende sessies en workshops met direct toepasbare tips. Het doel van deze dagen is om praktijkopleiders te informeren en te inspireren, maar vooral ook om praktijkopleiders ervaringen met elkaar uit te laten wisselen.
Omdat goede praktijkopleiders voor goed opgeleide leerlingen zorgen, organiseren wij gezamenlijk met de technische opleidingsfondsen OOM en A+O-Metalektro deze Praktijkopleidersdagen.

Voor wie zijn de Praktijkopleidersdagen bedoeld?

De Praktijkopleidersdagen zijn geschikt voor alle vakmensen die al leerlingen begeleiden of leerlingen willen gaan begeleiden. Voor praktijkopleiders  worden ook de TopCoachdagen,  de tweedaagse Cursus Praktijkopleider  en Goede Start georganiseerd.

2020: Webinars voor praktijkopleiders

In verband met het coronavirus zijn alle fysieke praktijkopleidersdagen uitgesteld naar 2021. Daarom organiseren wij dit jaar vier webinars, speciaal voor jou als praktijkopleider. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

2021: Webinars voor praktijkopleiders

Er staan 3 webinars voor 2021 gepland:

  • 11 februari / Marcel de Graaf (WS Methodisch Handelen)
  • 25 maart / Harmke Peeters (WS Inzicht in Talent)
  • 11 mei / Han Spanjaard (WS Motiveren = verbinden + uitdagen + bekrachtigen)

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.