Praktijkopleidersdagen

Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou!

Praktijkopleider legt technische installatie uit via tablet
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Verschillende sessies en workshops
  • Tijd: 12:30 - 19:30 uur
  • Maaltijd: inbegrepen
Wat leer je tijdens de Praktijkopleidersdagen?

Tijdens de Praktijkopleidersdagen leer je hoe je leerlingen begeleidt bij hun opleiding en hoe je ze enthousiast maakt voor het vak. Je neemt deel aan verschillende sessies en workshops met direct toepasbare tips. Het doel van deze dagen is om praktijkopleiders te informeren en te inspireren, maar vooral ook om praktijkopleiders ervaringen met elkaar uit te laten wisselen.

Voor wie zijn de Praktijkopleidersdagen bedoeld?

De Praktijkopleidersdagen zijn geschikt voor alle vakmensen die al leerlingen begeleiden of leerlingen willen gaan begeleiden. Voor praktijkopleiders  worden ook de TopCoachdagen,  de tweedaagse Cursus Praktijkopleider  en Goede Start georganiseerd.

Waarom zijn de Praktijkopleidersdagen van belang?

Goede leerbedrijven en praktijkopleiders zijn onmisbaar voor de opleiding van nieuwe medewerkers/leerlingen. Zij brengen leerlingen de fijne kneepjes van het vak bij. Omdat goede praktijkopleiders voor goed opgeleide leerlingen zorgen, organiseren wij gezamenlijk met de technische opleidingsfondsen OOM en A+O-Metalektro deze Praktijkopleidersdagen.

 

Hoe meld je je aan voor de Prakijkopleidersdagen?

Meld je aan via de website Praktijkopleidersdagen

Agenda Praktijkopleidersdagen

In samenwerking met technische opleidingsfondsen A+O-Metalektro en OOM organiseren wij de Praktijkopleidersdagen op de volgende data en locaties in Nederland:

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.