Samenwerken

Bekijk ons volledige aanbod ‘samenwerken’ en kies de workshop die bij jou past.

Wij Techniek 27344176

Je werkt als praktijkbegeleider samen met leerlingen, werkbegeleiders, directie en onderwijsvertegenwoordigers. Iedere partij heeft een andere rol en bijdrage in de verschillende fasen van de opleiding van de leerling. Is dit voor jou bekend terrein? Maar wil je alles wat er komt kijken bij goed samenwerken weer eens opfrissen? Bekijk dan ons aanbod  ‘Samen Werken'. Hier vind je ook informatie over het online aanbod over het geven van de juiste instructies en begeleiding en het bieden van sociale veiligheid op de werkvloer.

Volg de workshop Samen Werken

Wil jij beter en effectiever leren samenwerken in een team? Collega’s die goed op elkaar zijn ingespeeld hebben meer plezier in hun werk en presteren beter. Met de interactieve workshop Samen Werken ga je aan de slag om de samenwerking binnen je team te verbeteren. Ook sta je stil bij je eigen ontwikkeling en de vervolgstappen die je hierin kunt nemen.

Volg de module Leermomenten in het werk via oZone

oZone is een gebruiksvriendelijke leeromgeving, ontwikkeld voor en door technische bedrijven. Op het platform vind je basisleerstof die je direct kunt inzetten voor het opleiden van (nieuwe) medewerkers. Je maakt in oZone ook gemakkelijk je eigen leermodules. Door het maken van leerpaden, stem je de leerstof af op de functies binnen je bedrijf.