Workshop Samen Werken - Incompany Datro

Wil jij beter en effectiever leren samenwerken in een team? Collega’s die goed op elkaar zijn ingespeeld hebben meer plezier in hun werk en presteren beter. Met de interactieve workshop Samen Werken ga je aan de slag om de samenwerking binnen je team te verbeteren. Ook sta je stil bij je eigen ontwikkeling en de vervolgstappen die je hierin kunt nemen.

Workshops Samen Werken - Technische medewerkers werken samen achter een laptop
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Leer effectief samenwerken met collega’s
  • Interactieve workshop met veel humor
  • In groepjes aan de slag met herkenbare situaties
  • Waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
Wat leer je tijdens de workshop Samen Werken?

Tijdens deze interactieve workshop word je begeleid door twee trainers/acteurs. Met humor worden herkenbare bedrijfssituaties nagespeeld, waardoor je inzicht krijgt in jouw mogelijke valkuilen. Daarna ga je in groepjes aan de slag met opdrachten. Tijdens deze opdrachten schuif je steeds een groepje door, zodat je van zoveel mogelijk mensen kan leren. De workshop wordt afgesloten met het formuleren van stellingen die gaan over de opbrengsten van goed samenwerken.

Tijdens het laatste deel van de workshop maak je kennis met een ontwikkelcoach van Wij Techniek die jou kan ondersteunen met advies en/of vervolgstappen. Na afloop ontvang je een link waar je een waardebon van 500 euro kan aanvragen voor je ontwikkeling.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is ontwikkeld voor groepen medewerkers binnen een bedrijf die de samenwerking binnen hun team willen verbeteren. Bijvoorbeeld de afdeling binnen- en buitendienst of jongere en oudere werknemers. 

Waarom is de workshop Samen Werken van belang?

Wanneer je als team goed samenwerkt, verbetert dat de prestaties van jullie werk. Door bewust te zijn van zowel jouw talenten als die van je collega’s kun je hier op inspelen. Daarnaast zorgt effectief samenwerken ook voor meer plezier in je werk en een prettige werksfeer. Ook werk je door deze workshop aan je eigen ontwikkeling.

Na afloop ontvang je een link waar je een waardebon van € 500,- kan aanvragen voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Wil je meer informatie over de incompany workshop Samen Werken? Neem dan contact op met Wij Techniek via [email protected].

Agenda

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.