Effectief communiceren

Door het mondiger worden van klanten en medewerkers en door de drukte van alledag is het geen overbodige luxe om bewust stil te staan bij oprechte aandacht voor je klanten en medewerkers (interne klanten). Wij Techniek en OOM organiseren daarom de 2-daagse training Effectief communiceren, speciaal voor ondernemende vrouwen, regio Zuid Nederland.

Twee vrouwen in werkoverleg | Wij Techniek

Wat leer je tijdens deze training?

Alles valt of staat met goede communicatie. Dat geldt zeker ook in de technische installatiebranche. Een goede manier van communiceren bevordert onderlinge relaties, geeft energie en versterkt de algehele effectiviteit van bedrijven. Inzicht in de eigen gedragsstijl, en in die van een ander, helpen hierbij. In deze bijeenkomst leer je hoe je gedragsstijlen kunt herkennen en hoe je deze kunt beïnvloeden.

Voor wie is deze training bedoeld?

De bijeenkomst Effectief communiceren is speciaal voor ondernemende vrouwen in de technische installatiebranche. De bijeenkomst is de ideale mogelijkheid om samen met andere ondernemende vrouwen meer kennis te ontwikkelen over communicatie en gedrag. 

Programma

Na een gezamenlijke lunch ga je onder leiding van Manon Baks van Output+ aan de slag om meer inzicht te krijgen in je eigen persoonlijke gedragsstijlen, in de gedragsstijlen van de ander en in het verbeteren van de onderlinge communicatie. Door middel van praktische oefeningen, die gericht zijn op de dagelijkse praktijk, krijg je direct inzetbare handvatten voor flexibelere communicatieve vaardigheden. Ook wordt er een start gemaakt met je persoonlijk ontwikkelplan. Na afloop is er de mogelijkheid tot netwerken met een drankje en een borrelhapje.

Op de tweede trainingsdag blikken we terug op dag 1 en de gemaakte huiswerkopdracht. Daarnaast besteden we aandacht aan typologieën/gedrag stijlen (hoe kom ik over en wat is het effect daarvan?). Daarnaast scherpen we je persoonlijk ontwikkelplan aan, waardoor je je ook ná de training kan blijven ontwikkelen.

Datum 
Maandag 4 en 11 oktober 2021 van 11.30 tot 16.15 uur

Locatie
De smederij, Dorpsstraat 26, 6027 PG in Soerendonk

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over de training Effectief communiceren voor ondernemende vrouwen? Neem dan contact op met Wij Techniek Support op telefoonnummer 0800 - 88 55 885 of support@wij-techniek.nl. Op dit moment is de training vol. We hebben een wachtlijst via deze link kun je je daarvoor aanmelden.