Workshop ‘Betere relaties, meer energie en meer effectiviteit!’

Alles valt of staat met goede communicatie. Een goede manier van communiceren bevordert onderlinge relaties, geeft energie en versterkt de algehele effectiviteit van bedrijven. Inzicht in de eigen gedragsstijl, en in die van een ander, helpen hierbij. In deze workshop leer je hoe je gedragsstijlen kunt herkennen en beïnvloeden.

Kom naar de workshop ‘Betere relaties, meer energie en meer effectiviteit!’ voor ondernemende vrouwen in de techniek
Iets voor jou? Aangeboden door OOM en Wij Techniek
  • Speciaal voor ondernemende vrouwen binnen technische bedrijven in de klein-metaal en installatietechniek, regio Zuid oost.
  • Dinsdag 18 oktober (11.30-17.00 uur)
  • Effectievere communicatie
  • Meer inzicht in je eigen persoonlijke gedragsstijlen
Inzicht in eigen gedrag

Goede communicatie is de basis voor elk succesvol contact. Maar waarom heb je met de ene werknemer een betere klik dan met de ander? Waarom gaat de omgang met die ene klant zoveel soepeler dan met die andere? Om dat te begrijpen, heb je inzicht nodig in je eigen gedrag en dat van anderen.

Resultaten workshop

Met praktische oefeningen krijg je handzame tips en train je vaardigheden voor het flexibel(er) inzetten van je gedragsstijl. Je hebt na afloop meer inzicht in je eigen persoonlijke gedragsstijlen en de invloed daarvan op anderen. Daarnaast krijg je meer zicht op de gedragsstijlen van andere personen en jouw mogelijke reactie hierop. De workshop zorgt voor een betere onderlinge communicatie en effectievere communicatie met werknemers, collega’s en klanten.

Programma en locatie

11:30 uur: inloop.
12:00 uur: start gezamenlijke lunch en kennismaking.
12:45 uur: aan de slag met persoonlijke gedragsstijlen en de effecten ervan op communicatie.
14:45 uur: pauze.
15:00 uur: verder met persoonlijke gedragsstijlen in de praktijk.
16:45 uur: afsluiting en mogelijkheid tot netwerken.

Het event vindt plaats op 18 oktober in De Smederij in Soerendonk. De inloop is vanaf 11.30 uur; om 12.00 uur starten we met een gezamenlijke lunch en kennismaking.

Kosteloos
Deze workshop is bedoeld voor ondernemende vrouwen binnen technische bedrijven in de klein-metaal en installatietechniek, regio Zuidoost. Deelname is kosteloos voor bij Wij Techniek aangesloten bedrijven. Het aantal plekken is beperkt.

De workshop ‘Betere relaties, meer energie en meer effectiviteit!’ is een samenwerking met: