Meer rendement uit ondernemen - online

Vraag je je als ondernemende vrouw ook weleens af hoe je binnen je bedrijf (meer) rendement kunt behalen? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst van OOM en Wij Techniek!

Skillsmanager: Technisch medewerker maakt bouwtekening

Waarom deze bijeenkomst?

Vraag je je als ondernemende vrouw ook weleens af:
•    Hoe kan ik binnen mijn bedrijf (meer) rendement behalen? 
•    Wat is er nodig om winst te maken in de onderneming?
•    Hoe pak ik dat in mijn bedrijf aan? 
•    Klopt mijn visie op de toekomst nog met de ambitie die ik als ondernemer heb? 
•    Hoe check ik of ik op de juiste weg ben? 

Rendement uit ondernemen betekent: de juiste kansen zien, de juiste keuzes maken, goed communiceren en het creëren van een organisatie die zo recht mogelijk op dat doel af gaat. 

Online programma

Vanwege de coronamaatregelen bieden we deze bijeenkomst online aan en zijn er aangepaste tijden. De lunch komt te vervallen. We starten om 13.00 uur met het inhoudelijke gedeelte. Van 14.15 uur tot 15.00 uur is er een ruime pauze met daarin een kleine opdracht die niet achter de computer, laptop of tablet gedaan moet worden. De eindtijd blijft 16.30 uur. Helaas kunnen we niet live netwerken en borrelen, maar ook digitaal kunnen we natuurlijk gezellig afsluiten.

Aan de slag

Onder leiding van Haiko Neidig van Goed Management uit Havelte ga je praktisch aan de slag met de visieambitiechecker als hulpmiddel. Zo wordt inzichtelijk je waar je nu staat met je bedrijf en wat je kunt doen.
Dit wordt aangevuld met verhalen en ervaringen uit de praktijk die richting en inspiratie bieden.
Speciaal voor ondernemende vrouwen in de metaalbewerking en de technische installatiebranche organiseren Koninklijke Metaalunie, OOM, Techniek Nederland en Wij Techniek deze online bijeenkomst. Wij nodigen je van harte uit om, samen andere ondernemende vrouwen in de branches, aan de slag te gaan met meer rendement uit ondernemen.

Aanmelden

Wil je meer informatie over de training Meer rendement uit ondernemen voor ondernemende vrouwen? Neem dan contact op met Wij Techniek Support op telefoonnummer 0800 - 88 55 885.