Vrouwelijk leiderschap

Wil je met andere vrouwelijke directeur-eigenaren uit de techniek ervaringen uitwisselen, kennis delen en waardevolle contacten opdoen? Kom naar een regionale netwerkbijeenkomst over inspirerend leidinggeven voor vrouwelijke ondernemers.

Meld je aan voor de Workshop ‘Leercultuur ontwikkelen in je eigen organisatie’
Iets voor jou? Aangeboden door OOM, Koninklijke Metaalunie, Techniek Nederland en Wij Techniek
  • Speciaal voor ondernemende vrouwen binnen technische bedrijven in de klein-metaal en installatietechniek, regio Noordoost-Nederland
  • 11 april Wijhe, 16 april Drachten, 18 april Doetinchem
  • Deelname aan deze workshop is kosteloos
Voor wie?

Voor mkb-bedrijven is het iedere dag een uitdaging om het beste uit jezelf en je vakmensen te halen. De huidige arbeidsmarkt vraagt om creativiteit en dwingt je om na te denken over het behoud van jouw vakmensen binnen jouw organisatie.

Tijdens deze bijeenkomst voor ondernemende vrouwen in technische bedrijven neemt Jacqueline de Bree (Bureau VRIS) je mee in een interactieve workshop met het thema leiderschap. Want hoe behoud je talent en welk leiderschap is hiervoor nodig? Hoe belangrijk is de organisatiecultuur in relatie tot het behouden van je medewerkers? Onderwerpen zoals inzicht in medewerkers, gespreksvaardigheden en regie in leiderschap komen aan bod tijdens deze middag vol inspiratie.

Deze regionale netwerkbijeenkomsten zijn voor:

  • vrouwelijke (mede)directeuren of;
  • vrouwelijke (mede) eigenaren van;
  • technische installatiebedrijven en metaalbedrijven of maakindustrie tot en met 50 werknemers.
Doel van de bijeenkomst

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst leer je hoe je je (persoonlijk) leiderschap nog beter op de kaart kan zetten en in de praktijk kan brengen. Aan het einde van de middag ga je naar huis met praktische inzichten over goed leiderschap, hoe je je verder kunt ontwikkelen en waarmee je morgen al aan de slag kan gaan.

Daarnaast kun je waardevolle contacten opbouwen met andere ondernemende vrouwen uit jouw regio. Het zijn collega’s die de technische branche goed kennen, een vergelijkbare rol of functie vervullen en voor dezelfde uitdagingen staan. Kortom: een (nieuw) netwerk waarbinnen jij waardevolle kennis en ervaringen kunt blijven uitwisselen, ook na afloop van deze bijeenkomst.  

Organisator
Deze bijeenkomst wordt aangeboden door: Wij Techniek, Techniek Nederland, Koninklijke  Metaalunie en OOM.

Programma

Het programma voor deze middag is:
11.30 uur            Rondleiding bij het technische bedrijf waar we te gast zijn
12.00 uur            Lunch
13.00 uur            Workshop Inspirerend leidinggeven (Jacqueline de Bree, Bureau Vris)
16.30 uur            Afsluiting

Data en locaties
11 april 2024 in Overijssel (Van Remmen UV Technologie, Wijhe)
16 april 2024 in Noord Nederland (Wadro BV, Drachten/Friesland)
18 april 2024 in Gelderland (Wassink Installatiebedrijf, Doetinchem)

Meld je aan voor een van de bijeenkomsten
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis voor bedrijven uit de technische installatiebranche en de metaalindustrie of maakindustrie. Voor elke bijeenkomst geldt een maximum van 12 deelnemers. Heb je interesse om deel te nemen? Wacht niet te lang en meld je aan!

Ben je na aanmelding alsnog verhinderd? Meld je dan tijdig af, bij voorkeur minimaal een of twee dagen van te voren. Bij geen afmelding zijn wij genoodzaakt om een bedrag van € 250,- in rekening voor de gemaakte kosten.