Samen Werken

Wil jij beter en effectiever leren samenwerken in een team? Collega’s die goed op elkaar zijn ingespeeld hebben meer plezier in hun werk en presteren beter. Met de interactieve workshop Samen Werken ga je aan de slag om de samenwerking binnen je team te verbeteren. Ook sta je stil bij je eigen ontwikkeling en de vervolgstappen die je hierin kunt nemen.

Workshop Samen Werken: Technische medewerkers werken samen achter een laptop

Wat leer je tijdens de workshop Samen Werken?

Tijdens deze interactieve workshop word je begeleid door twee trainers/acteurs. Met humor worden herkenbare bedrijfssituaties nagespeeld, waardoor je inzicht krijgt in jouw mogelijke valkuilen. Daarna ga je in groepjes aan de slag met opdrachten. Tijdens deze opdrachten schuif je steeds een groepje door, zodat je van zoveel mogelijk mensen kan leren. De workshop wordt afgesloten met het formuleren van stellingen die gaan over de opbrengsten van goed samenwerken.

Tijdens het laatste deel van de workshop maak je kennis met een ontwikkelcoach van Wij Techniek die jou kan ondersteunen met advies en/of vervolgstappen. Ook ontvang je een waardebon van € 500,- die je direct kunt inzetten om met je ontwikkeling aan de slag te gaan.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is ontwikkeld voor groepen medewerkers binnen een bedrijf die de samenwerking binnen hun team willen verbeteren. Bijvoorbeeld de afdeling binnen- en buitendienst of jongere en oudere werknemers. 

Waarom is de workshop Samen Werken van belang?

Wanneer je als team goed samenwerkt, verbetert dat de prestaties van jullie werk. Door bewust te zijn van zowel jouw talenten als die van je collega’s kun je hier op inspelen. Daarnaast zorgt effectief samenwerken ook voor meer plezier in je werk en een prettige werksfeer. Ook werk je door deze workshop aan je eigen ontwikkeling.

Na afloop ontvang je een waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over de workshop Samen Werken? Of wil je je aanmelden hiervoor? Neem dan contact op met Wij Techniek via projectondersteuning@wij-techniek.nl.

Workshop Samen Werken

Feiten