De kracht van een sterkte start

Het tekort aan technici is groter dan ooit en dus is het aantrekken van de juiste mensen voor veel bedrijven in de installatietechniek een topprioriteit. Als je ze dan binnen hebt, wil je ze natuurlijk een vliegende start geven. Dat is ontzettend belangrijk en in deze workshop leer je waarom.

0029 OTIB Dralco009 Kirsten
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Wat is een goede onboarding precies
  • Hoe creeer je binnen jouw bedrijf een goed onboardingsprogramma
  • Neem de hele organisatie mee in de onboarding
  • 20 november (Huize Koningsbosch in Castricum), 27 november (De PlekK in Haarlem), 30 november (De Soester Duinen in Soest)
Over de inhoud

Bouw een succesvolle onboarding-ervaring. Onboarding is meer dan alleen zorgen voor de juiste tools om het werk uit te kunnen voeren. Je neemt mensen mee in alle aspecten van jouw organisatie. In een goed onboardingsprogramma maak je stap voor stap kennis met de organisatie op. Met daarin ruimte om te ontdekken, vragen te stellen en dingen eigen te maken. Leer van de andere deelnemers en ga naar huis met nieuwe ideeën.

Voor wie is het interessant?

Deze workshop is interessant voor ondernemers, mensen op de HR-afdeling maar zeker ook voor leidinggevenden. Een nieuwe collega onboarden doe je samen.

Wil je met meerdere collega's van hetzelfde bedrijf komen? Neem dan contact op met regiomanager bedrijven Guy van der Valk via: g.vandervalk@wij-techniek.nl.

Wat is de meerwaarde voor jouw bedrijf?

Als je een nieuwe collega goed inwerkt, zijn ze sneller productief. Ze voelen zich sneller thuis en daarmee ook meer betrokken. Op de lange termijn blijft een goed ingewerkte collega langer bij je organisatie. Daarmee behoud je kennis en bespaar je op kosten om opnieuw te werven. Een goede reden om eens te kijken hoe dat binnen jouw bedrijf nog beter kan. 

Agenda

Tijd van 11:00 tot 14:00
Locatie CASTRICUM
Geboekte plaatsen 4/12
Tijd van 11:00 tot 14:00
Locatie HAARLEM
Geboekte plaatsen 3/12
Tijd van 11:00 tot 14:00
Locatie SOEST
Geboekte plaatsen 9/12