De Aftrap: de boost voor jouw loopbaan

De energietransitie en de grote tekorten in de technische sector zorgen ervoor dat jouw schot altijd doel raakt! Je werkt in een geweldige branche, maar heb jij zelf je loopbaan in de hand? Neem nu de regie. Zet jezelf niet buitenspel door niks te doen! Daar gaan we het tijdens de Aftrap over hebben.

De Aftrap: de boost voor jouw loopbaan
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Geniet met collega's van een voetbalwedstrijd
  • Luister naar inspirerende sprekers
  • Maak een plan voor je eigen toekomst
  • In verschillende regio's: 26 januari 2023 in Groningen, 28 januari 2023 in Eindhoven
Wat gebeurt er tijdens de Aftrap?

De Aftrap is een bijzondere bijeenkomst. De technologisch snel veranderende wereld vereist dat jij als vakmens constant bezig bent met je eigen training en ontwikkeling. Om je daarbij te helpen, nodigen we je uit voor een programma waar jij als toptechneut in de schijnwerpers staat. En daarna als toeschouwer bij een voetbalwedstrijd.

Voordat de daadwerkelijke aftrap plaatsvindt, krijg je de kans om je te laten inspireren door boeiende sprekers en om deel te nemen aan levendige discussies. Daarbij ligt de nadruk op de kansen die je zelf kunt creëren.

Voor wie is de Aftrap bedoeld?

Met een uitdagend programma ligt de focus van de Aftrap op de persoonlijke ontwikkeling van iedereen die in de technische installatiebranche actief is. Ben jij bezig met je ontwikkeling als vakmens? En kijk je graag een potje voetbal? Dan is de Aftrap perfect voor jou.

Programma donderdag 26 januari, Groningen:
16.00 uur  Inloop / registratie
16.30 uur  De Aftrap
18.00 uur  Diner buffet
18.40 uur  Plaatsnemen op de tribune
18.45 uur  Aanvang wedstrijd

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in Club 1971 in het stadion De Euroborg van FC Groningen op de Boumaboulevard 41 in Groningen.

Programma zaterdag 28 januari, Eindhoven:
14.30 uur  Inloop/registratie
15.00 uur  De Aftrap
16.15 uur  Plaatsnemen op de tribune
16.30 uur  Aanvang wedstrijd
18.30 uur  Diner buffet

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het Philips Stadion aan de Frederiklaan 10a te Eindhoven.

Waarom is het zinvol om deel te nemen aan de Aftrap?

Je krijgt de ruimte om na te denken over je eigen werk, en hoe je kunt investeren in je ontwikkeling, motivatie, gezondheid, plezier, en meer. Op die manier nemen we je mee naar 2025. Hoe sta je er dan voor? Vertrouw niet op blessuretijd en laat je zeker niet buitenspel zetten.

Je kunt na afloop in aanmerking komen voor een waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling. Bij het aanvragen van de waardebon zijn er een aantal spelregels. Zoals de termijn van indienen. Lees hier de spelregels.