Installatie Vakbeurs Hardenberg 2021

De grootste installatiereünie van Noordoost-Nederland vindt plaats op 14, 15 en 16 september! Wij Techniek is van de partij in het Loopbaancafé: stand 331. Je bent van harte welkom! We helpen je graag met je loopbaan- en ontwikkelingsvragen onder het genot van heerlijke barista koffie.

Installatieelektrohardenberg 20 1024X683
Installatie Vakbeurs Hardenberg 2021
  • Dinsdag 14 t/m donderdag 16 september
  • Openingstijden dagelijks 13:00 - 21:00 uur
  • Adres: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
  • Wij Techniek staat in het Loopbaancafé: stand 331
  • Dinsdag 14 september vindt de College Tour plaats
Loopbaancafé

Wij Techniek heeft samen met de sociale partners als missie vakmensen in de technische installatiebranche in staat te stellen om hun talent optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor een toekomstbestendige leefomgeving. Wij Techniek ondersteunt daarom (aankomende) vakmensen in de installatietechniek. Dit doen we met kennis, advies, coaching, tegemoetkomingen en bijeenkomsten, in samenwerking met sociale partners. Zo is en blijft de vakmens duurzaam inzetbaar. We staan in het Loopbaancafé klaar om je te helpen. We zien je graag op stand 331! 

College Tour

In samenwerking met de beursorganisatie Easyfairs, organiseert Wij Techniek de College Tour voor mbo-leerlingen installatietechniek. Deze vindt plaats op de eerste beursdag: dinsdag 14 september. 

Het doel van de College Tour is om jongeren in opleiding op een aansprekende, actieve en laagdrempelige manier te betrekken bij de branche, gericht te informeren over producten, bedrijven en innovaties en in contact te brengen met geïnteresseerde bedrijven. Maar ook om de bedrijven (exposanten) kennis te laten maken met de ‘medewerkers van morgen’.

Vragen of meer informatie

Kijk op de website van de Installatie Vakbeurs voor meer informatie. Het vindt plaats in de Evenementenhal Hardenberg: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg.
Heb je nog vragen over onze deelname aan de beurs neem dan contact op met Wij Techniek Support: tel. 0800 – 88 55 885 of support@wij-techniek.nl.