Ken je buren!

De technische installatiebranche is voortdurend in ontwikkeling. Dat betekent veel voor de werkgevers en medewerkers. Welke ontwikkelingen zijn er? Welke kansen biedt dat? Welke vakmensen heb ik nu en in de toekomst nodig? Hoe werk ik samen met mijn collega-installateurs in de buurt? En welke mogelijkheden zijn er?

Wij Techniek 27344176
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Samen werken in de installatiebranche
  • Maak kennis met collega-installateurs uit de buurt
  • Inventariseer gezamenlijke vraagstukken en behoeftes
  • Onderzoek of je kosten en tijd kunt besparen door samenwerking
Ken je buren

Wij Techniek lanceert een nieuw concept voor de installatiebranche: 'Ken je buren!'. In deze complexe tijd is het belangrijker dan ooit om als installateurs je buren, je vakbroeders en -zuster, te kennen. 

Regiomanager Guy van der Valk:
"In een wereld die steeds verder individualiseert hebben we elkaar harder nodig dan ooit. De ontwikkelingen gaan razendsnel en die kunnen we al nauwelijks bijhouden. Laat staan dat we in staat zijn die ontwikkelingen een plek te geven in onze onderneming. Daar wilde Wij Techniek iets aan doen."

 

 

 

 

 

Belangrijkste thema's van deze tijd

Tijdens 'Ken je buren' maken de deelnemers in tweetallen kennis met elkaar, waarna iedereen zijn of haar tafelgenoot kan voorstelen. Tijdens de lunch bespreken de ondernemers in groepjes de belangrijkste thema's van deze tijd. "Hoe zorg ik voor gekwalificeerd personeel? Hoe krijg ik de juiste kandidaat medewerkers in het vizier en hoe houd ik mensen vast?" Maar ook behandelen we de vraag hoe je als ondernemer kunt omgaan met de nieuwe generatie millennials als onze toekomstige medewerkers. 

Goed voorbeeld doet volgen

Na een succesvolle pilot in juli 2020 in Nieuwegein, worden nu op verschillende andere plekken in Nederland 'Ken je buren!'-meetings georganiseerd. Speciaal voor directeuren/eigenaren en HR-verantwoordelijken. Kijk in onderstaande agenda om te zien of er ook een bijeenkomst in jouw buurt wordt georganiseerd en meld je aan!

Agenda

Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen van de overheid. Dit betekent dat je bij de entree een coronatoegangsbewijs moet tonen. Deze krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. 

Tijd van 10:30 tot 13:00
Locatie ALKMAAR
Geboekte plaatsen 0/60
Tijd van 10:30 tot 13:00
Locatie RIDDERKERK
Geboekte plaatsen 1/60
Tijd van 10:30 tot 13:00
Locatie NOORDWIJKERHOUT
Geboekte plaatsen 0/60
Tijd van 10:30 tot 13:00
Locatie NIEUWEGEIN
Geboekte plaatsen 0/60
Tijd van 14:30 tot 17:00
Locatie ALMERE
Geboekte plaatsen 0/60