Loopbaanavond ‘Je moet het samen doen’

Kom naar deze inspirerende avond en ontdek de volgende stap in jouw ontwikkeling. Want jouw talent is belangrijker dan ooit. Zonder techniek staat de wereld stil. En jij bent als vakmens de speler die alles in beweging houdt. Maar als speler kom je niet ver zonder je team. Daarom staan Wij Techniek en de sociale partners voor je klaar als coach. Samen werken we aan jouw ontwikkeling!

Duurzame inzetbaarheid is de sleutel
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Loopbaanavond ‘Je moet het samen doen’ inclusief het Theaterspektakel Cruijff
  • Aan de slag met je volgende stap
  • Na afloop een individueel gesprek met een loopbaancoach
  • Samen met collega's uit de installatiebranche

Winnaar Johan Cruijff Schaal te gast

Als speciale gast is voormalig profvoetballer en trainer Bert Konterman van de partij. Hij werd in zijn loopbaan als voetballer Nederlands kampioen en won de Johan Cruijff Schaal. En nu ontwikkelt hij zijn talenten in een nieuw gebied als vakman. De avond eindigt na een bezoek aan ‘14’ het theaterspektakel over Johan Cruijff.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Alle vakmensen in Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Gelderland zijn welkom. Zowel werkgevers als werknemers. Want je moet het samen doen!

Programma

16.30 uur  Ontvangst / registratie
17.00 uur  Opening
17.05 uur  Gastspreker: Bert Konterman
17.50 uur  In gesprek met sociale partners
18.10 uur  Afronding & Afsluiting
18.30 uur  Diner
19.30 uur  Inloop theaterzaal
20.00 uur Theaterspektakel Johan Cruijf
23:00 uur Einde

Aan de slag met je volgende stap

Vind je jouw loopbaan belangrijk en wil je écht aan de slag? Schrijf je dan na afloop in voor een individueel gesprek met een loopbaancoach van Wij Techniek of de vakbonden. Samen kijken we naar jouw mogelijkheden binnen het bedrijf waar je werkt. De loopbaancoach kan je ook meer vertellen over het aanvragen van een scholingstegoed bij Wij Techniek en/of de Vakraad. Zo blijf je als vakmens een sterke speler in je bedrijf en van de branche!

Locatie

De Wij Techniek loopbaanavond vindt plaats op 12 april in het AFAS Theater op de Inspiratielaan 3 in Leusden. Gratis parkeren is mogelijk onder het theater. Neem alvast een kijkje in het duurzame gebouw en vlieg er met een drone doorheen.

Loopbaanavond 12 April