Omgaan met stress

Gezonde spanning hoort bij het aangaan van uitdagingen. Maar wat als deze gezonde spanning overgaat in ongezonde stress? In vijf coachingsgesprekken krijg je inzicht in hoe je invloed kan uitoefenen op je eigen stressniveau en hoe je ervoor kunt zorgen zo goed mogelijk in balans te blijven.

Man controleert een technische installatie
Wat leer je tijdens dit coachingstraject?

Laat je op weg helpen met stressregulering door gespecialiseerde adviseurs. Zij adviseren, ondersteunen en delen kennis om jou beter om te leren gaan met stress. Dit gebeurt tijdens 1-op-1 sessies.

Te veel ongezonde stress heeft invloed op je gezondheid. Als dit te lang aanhoudt kan het zelfs leiden tot ziekteverzuim, lagere productiviteit en minder werkplezier. Het coachingstraject Omgaan met Stress kan helpen om dit te voorkomen. Dit 1-op-1 coachingstraject is gericht op het vasthouden van adrenaline en het verminderen van ongezonde stress.

Voor wie is dit coachingstraject bedoeld?

Dit coachingstraject Omgaan met Stress is ontwikkeld voor alle vakmensen in de technische installatiebranche. Van monteur tot leidinggevende, van HR-professional tot receptioniste en van student tot zij-instromer.

Meer informatie over Omgaan met Stress

Heb je belangstelling in het coachingstraject Omgaan met Stress? Voor één sessie betaal je € 150,- per deelnemer. Je bepaalt zelf hoeveel sessies je wil volgen, met een maximum van in totaal vijf sessies.

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Wij Techniek Support via 0800 - 88 55 885 of stuur een mail naar projectondersteuning@wij-techniek.nl.

  • Krijg inzicht in de hoeveelheid stress op je werk
  • Leer hoe je invloed kan uitoefenen op het stressniveau
  • 1-op-1 coachingstraject
  • Maximaal vijf sessies van 2 uur