Online opleiding Projectleider Techniek

Deze training is een unieke éénjarige online opleiding tot Projectleider Techniek op HBO-niveau. Het biedt je nieuwe kennis en ontwikkelingen op het gebied van projectmanagement, op een laagdrempelige manier. Je beslist zelf je tempo en de manier van studeren. Maak nu gebruik van deze unieke kans.

Twee mannen bekijken plannen op papier in een fabriekshal

Online opleiding Projectleider Techniek

De éénjarige online opleiding tot Projectleider Techniek op hbo-niveau wordt sinds 1 mei  aangeboden door TVVL: hét kennisplatform in de installatietechniek. Het biedt je nieuwe kennis en vaardigheden op het gebied van projectmanagement, op een laagdrempelige manier. Je beslist zelf je tempo en de manier van studeren. Maak nu gebruik van deze unieke kans en meld je aan.

Samen werken aan jouw ontwikkeling

Wij Techniek heeft deze opleiding in het verleden ontwikkeld met Rijnland Advies en Pieter Eijkelenboom. Samen zagen we dat er in de branche veel behoefte was aan bijscholing op hbo-niveau voor projectleiders. Er was echter nog geen aansluitend aanbod. De afgelopen jaren heeft de opleiding zich bewezen en nu is het tijd om deze opleiding aan de markt over te dragen. Daarom wordt de opleiding Projectleider Techniek per 1 mei 2021 aangeboden door TVVL.

Prestatie

Wij Techniek is blij dat we vakmensen in de installatiebranche van dienst konden zijn met deze opleiding. Maar bovenal zijn wij trots op alle projectleiders die in de afgelopen jaren hun certificaat hebben behaald of nog gaan behalen. Want uiteraard kunnen alle huidige deelnemers hun opleiding bij ons afmaken.

Zet je volgende stap

Wil jij meer weten over deze opleiding? Bekijk dan het aanbod van TVVL. Of kijk op wij-techniek.nl/aanbod als je andere mogelijkheden wilt bekijken om je volgende stap te zetten.