Sterk in je Werk 50+

Je werkt al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat de jonge collega’s nog moeten leren. Je kent de klant en weet goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: je vakmanschap en ervaring zijn goud waard en verdienen het om in te investeren. Ontdek hier hoe je dat doet met de workshop Sterk in je Werk 50+.

Workshop Sterk in je werk 50+ - Oudere medewerker legt iets uit aan jongere medewerker
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Leeftijd deelnemers: 50+
  • Tijd: 9:30 - 16:30 uur
  • Lunch inbegrepen
  • Met waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • De workshop is kosteloos
Wat leer je tijdens deze workshop?

Je hebt volop vakmanschap, kennis en ervaring in de technische installatiebranche. Maar hoe blijf je fit en gezond in een werkveld dat misschien fysiek zijn tol begint te eisen? En hoe zorg je ervoor dat je jouw schat aan ervaring goed inzet voor de jonge generatie collega’s? In de workshop Sterk in je Werk 50+ leer je hoe je om kunt gaan met veranderingen en stress en hoe je jouw toekomst in het bedrijf zelf het beste kunt vormgeven.

Je wordt tijdens de workshop ‘Sterk in je Werk 50+’ op verschillende manieren geholpen bij het maken van volgende stappen. Bijvoorbeeld met een ontwikkelcoach en een ontwikkel-waardebon. 

Voor wie is deze workshop?

De workshop Sterk in je Werk 50+ is voor ervaren vakmensen - van monteur tot administrateur - van 50 jaar en ouder die de ambitie om alles uit zichzelf en anderen te halen. Ben je ouder dan 60 jaar? Bekijk hier of de workshop Sterk in je Werk 60+ iets voor jou is.

De workshop is ook mogelijk als in-company training waarbij meerdere medewerkers van je bedrijf de workshop tegelijkertijd volgen ín je bedrijf. Neem hiervoor contact op met de Wij Techniek Supportdesk via support@wij-techniek.nl.

Waarom is het zinvol om deze workshop te volgen?

Je wilt als vijftiger fit aan de slag blijven. En als oudere collega je schat aan ervaring inzetten voor de jonge generatie. Tijdens de workshop Sterk in je Werk 50+ leer je om het beste uit jezelf te halen waardoor jij een echte aanwinst bent voor het bedrijf waar je werkt en voor de collega’s waarmee jij samenwerkt. En je ontwikkelt natuurlijk ook jezelf.

Na afloop ontvang je een waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Agenda

In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid zijn alle fysieke bijeenkomsten van Wij Techniek tot en met 22 november geannuleerd of verplaatst.

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.