Sterk in je Werk 60+

Het komt dichterbij: je pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die laatste jaren geen ‘moeten’ worden en je nog met plezier naar je werk blijft gaan? De laatste loodjes wegen eigenlijk best licht. Ontdek het in de workshop Sterk in je Werk 60+.

Workshop Sterk in je werk 60+ - 60+ Monteur met blauwe helm op is trots
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Leeftijd deelnemers: 60+
  • Tijd: 09.30 - 16.30 uur
  • Lunch inbegrepen
  • Met waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • De workshop is kosteloos
Wat leer je tijdens deze workshop?

Tijdens de workshop Sterk in je Werk 60+ ga je met andere 60+-ers aan de slag met je wensen voor de toekomst. Je wisselt ervaringen met elkaar uit en wordt uitgedaagd concrete plannen voor je laatste werkjaren te maken. Ook leer je hoe je goed kunt omgaan met stress en verandering. En met je, vaak veel jongere, collega’s.

Je wordt tijdens de workshop ‘Sterk in je Werk 60+’ op verschillende manieren geholpen bij het maken van volgende stappen. Bijvoorbeeld met een ontwikkelcoach en een ontwikkel-waardebon. 

“Het zijn de laatste jaren voor mijn pensioen. Eerst vond ik dat doorbijten, maar dankzij deze workshop weet ik beter hoe ik die tijd zo prettig mogelijk kan invullen. Ik heb nu echt weer lol in mijn werk.”

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is speciaal voor de 60+ vakmensen - van monteur tot administrateur - die hun laatste werkjaren met plezier willen invullen.

De workshop is ook mogelijk als in-company training waarbij meerdere medewerkers van je bedrijf de workshop tegelijkertijd volgen ín je bedrijf. Neem hiervoor contact op met Wij Techniek Support via support@wij-techniek.nl. We organiseren de workshop Sterk in je Werk 60+ door heel Nederland. In overleg met je werkgever kun je dus altijd deelnemen aan een workshop bij jou in de buurt. 

Val je in de leeftijdscategorie 50+? Bekijk hier of de workshop Sterk in je Werk 50+ iets voor jou is.

Waarom is het zinvol om deze workshop te volgen?

Als 60 plusser werk je al jaren in de branche. Je collega’s weten wat ze aan je hebben en jij weet wat je jonge collega’s nog moeten leren. Daarnaast ken je de klant en weet je goed wat deze wil. Ook zie je wat binnen het bedrijf nodig is om het beste resultaat te halen. Kortom: jouw vakmanschap en ervaring zijn goud waard. Daarom verdien je het daarin te investeren, zodat je je laatste jaren met plezier naar je werk blijft gaan.

“Ik had eigenlijk niet zo’n zin meer in werken, maar ja: het moest. Nu heb ik nieuwe doelen en weer meer plezier. De workshop van Wij Techniek heeft daar echt bij geholpen.”

Na afloop ontvang je een waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Agenda

In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid zijn alle fysieke bijeenkomsten van Wij Techniek tot en met 22 november geannuleerd of verplaatst.

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.