Sterk in je Werk 50+ online

Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.

Wij Techniek 154080620
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Online, verspreid over twee ochtenden van 09.30 tot 12.30 uur
  • Voor vakmensen tussen de 50 en 60 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 5 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk 50+
  • De workshop is kosteloos
Sterk in je Werk 50+ online

In februari starten de eerste workshops: online. Dit is niet urenlang, passief kijken naar een scherm. Je gaat als deelnemers  juist interactief aan de slag. Je wisselt ervaringen uit met collega’s uit de branche en doet zo inspiratie op. Na de workshop weet je waar je staat, waar je naartoe wilt én wat daarvoor nodig is. Mocht je weinig/geen ervaring hebben met online workshops dan is er support voorhanden om je -indien nodig- op weg te helpen.

Voor wie is deze online workshop bedoeld?

Deze online workshops Sterk in je Werk 50+ zijn er speciaal voor vakmensen tussen 50 en 60 jaar en zijn bedoeld voor technici en niet-technici. Je leert er hoe je kan omgaan met veranderingen en stress en hoe je jouw toekomst in het bedrijf zelf het beste kunt vormgeven.

Online workshops

In 2021 vinden 10 online workshops Sterk in je Werk 50+ plaats. Ben jij tussen 50 en 60 jaar? En heb jij de afgelopen 5 jaar deze workshop nog niet gevolgd? Meld je dan nu aan voor een van de online workshops Sterk in je Werk 50+. Liever een workshop op locatie: klik hier

Sterk in je Werk 50+ online

Ben jij tussen de 50 en 60 jaar? Meld je dan nu aan voor één van onderstaande workshops. 
Interesse in een in company workshop? Neem contact met ons op via 0800 - 88 55 885 (gratis) of projectondersteuning@wij-techniek.nl

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.