Sterk in je Werk 50+ op locatie

Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.

Wij Techniek 154080620
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Op locatie, van 09.30 tot 16.30 uur
  • Voor vakmensen tussen de 50 en 60 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 5 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk 50+
  • De workshop is kosteloos en inclusief maaltijd
Sterk in je Werk 50+ op locatie

Wat een vakmanschap en kennis heb je! Maar hoe blijf je fit en gezond in een werkveld dat misschien fysiek zijn tol begint te eisen? En hoe zorg je ervoor dat je jouw schat aan ervaring goed inzet voor de jonge generatie collega’s? Tijdens deze  workshop ga je samen met vakgenoten aan de slag met dit soort vraagstukken. 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze  workshops Sterk in je Werk 50+ zijn er speciaal voor vakmensen tussen 50 en 60 jaar en zijn bedoeld voor technici en niet-technici. Je leert er hoe je kan omgaan met veranderingen en stress en hoe je jouw toekomst in het bedrijf zelf het beste kunt vormgeven.

Workshops op locatie

In het najaar van 2021 vinden vier workshops Sterk in je Werk 50+ op locatie plaats. Ben jij tussen 50 en 60 jaar? En heb jij de afgelopen 5 jaar deze workshop nog niet gevolgd? Kijk dan welke workshop bij jou in de buurt is en meld je meteen aan. Liever een online workshop: klik hier.

Sterk in je Werk 50+

Ben jij tussen de 50 en 60 jaar? Meld je dan nu aan voor één van onderstaande workshops. Interesse in een in company workshop? Neem contact met ons op via 0800 - 88 55 885 (gratis) of projectondersteuning@wij-techniek.nl

Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen van de overheid. Dit betekent dat je bij de entree een coronatoegangsbewijs moet tonen. Deze krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. 

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.