Sterk in je Werk 60+ online

Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.

Wij Techniek 154080620
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Online, verspreid over twee dagdelen
  • Voor vakmensen boven de 60 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 5 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk 60+
  • Gelegenheid om vragen te stellen aan een adviseur van Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).
  • De workshop is kosteloos
Sterk in je Werk 60+ online

In februari starten de eerste workshops: online. Dit is niet urenlang, passief kijken naar een scherm. Je gaat als deelnemers  juist interactief aan de slag. Je wisselt ervaringen uit met collega’s uit de branche en doet zo inspiratie op. Tijdens de workshop word je uitgedaagd concreet aan de slag te gaan met de wensen voor je laatste jaren voor je pensioen. Mocht je weinig/geen ervaring hebben met online workshops dan is er support voorhanden om je -indien nodig- op weg te helpen.

Voor wie is deze online workshop bedoeld?

Deze online workshops Sterk in je Werk 60+ zijn er speciaal voor vakmensen boven de 60 jaar en zijn bedoeld voor technici en niet-technici. Je leert er hoe je kan omgaan met veranderingen en stress en hoe je je laatste jaren nog met plezier naar je werk kunt blijven gaan.

Online workshops

In 2021 vinden 10 online workshops Sterk in je Werk 60+ plaats. Ben jij ouder dan 60 jaar? En heb jij de afgelopen 5 jaar deze workshop nog niet gevolgd? Meld je dan nu aan voor een van de online workshops Sterk in je Werk 60+. Liever een workshop op locatie: klik hier

Sterk in je Werk 60+ online

Ben jij 60+? Meld je dan nu aan voor één van onderstaande workshops. 
Interesse in een in company workshop? Neem contact met ons op via 0800 - 88 55 885 (gratis) of projectondersteuning@wij-techniek.nl

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.