Sterk in je Werk 60+ op locatie

Je werkt al jaren in de branche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.

Wij Techniek 154080620
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Op locatie, van 09.30 tot 16.30 uur
  • Voor vakmensen boven de 60 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 5 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk 60+
  • Gelegenheid om vragen te stellen aan een adviseur van Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).
  • De workshop is kosteloos en inclusief maaltijd
Sterk in je Werk 60+ op locatie

Het komt nu echt dichterbij: je pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die laatste jaren geen ‘last’ worden? Dat je nog met plezier naar je werk blijft gaan? In de workshop Sterk in je Werk 60+ ga je met andere 60+’ers concreet aan de slag met je wensen voor de toekomst. Ook leer je hoe je goed kunt omgaan met stress en verandering. En met je, vaak veel jongere, collega’s.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Zorg dat je nuttig blijft voor je bedrijf en vooral met plezier naar je werk blijft gaan. Ontdek de workshop Sterk in je Werk 60+. Deze is er speciaal jou en andere vakmensen van 60+. En voor zowel technici als niet-technici.

Workshops op locatie

In het najaar van 2021 vinden vier workshops Sterk in je Werk 60+ op locatie plaats. Ben jij ouder dan 60 jaar? En heb jij de afgelopen 5 jaar deze workshop nog niet gevolgd? Kijk dan welke workshop bij jou in de buurt is en meld je meteen aan. Liever een online workshop: klik hier.

Sterk in je Werk 60+

Ben jij 60+? Meld je dan nu aan voor één van onderstaande workshops. Interesse in een in company workshop? Neem contact met ons op via 0800 - 88 55 885 (gratis) of projectondersteuning@wij-techniek.nl.

Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen van de overheid. Dit betekent dat je bij de entree een coronatoegangsbewijs moet tonen. Deze krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. 

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.