Sterk in je Werk 60+

Je werkt al jaren in de installatiebranche. Daardoor zijn jouw vakmanschap en ervaring goud waard. Je kent de klant goed en weet wat deze wil. Je weet hoe je jonge collega’s het vak bijbrengt. Ook op dit punt in je loopbaan is het waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap. Deze workshop is voor bedrijven ook als incompany variant beschikbaar. De incompany variant is zowel op locatie bij je bedrijf als online beschikbaar.

Vaststelling bedragen tegemoetkomingen 2022
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Online, verspreid over twee dagdelen van 09.30 tot 12.30
  • Voor vakmensen boven de 60 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 2 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk 60+
  • Gelegenheid om vragen te stellen aan een adviseur van Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT).
  • De workshop is kosteloos
  • Zowel online als incompany beschikbaar
Sterk in je Werk 60+ online

In 2023 zijn er weer online workshops. Dit is niet urenlang, passief kijken naar een scherm. Je gaat als deelnemers juist interactief aan de slag. Je wisselt ervaringen uit met collega’s uit de branche en doet zo inspiratie op. Tijdens de workshop word je uitgedaagd concreet aan de slag te gaan met de wensen voor je laatste jaren voor je pensioen. Mocht je weinig/geen ervaring hebben met online workshops dan is er support voorhanden om je -indien nodig- op weg te helpen.

Voor wie is deze online workshop bedoeld?

Deze online workshops Sterk in je Werk 60+ zijn er speciaal voor vakmensen boven de 60 jaar en zijn bedoeld voor technici en niet-technici. Je leert er hoe je kan omgaan met veranderingen en stress en hoe je je laatste jaren nog met plezier naar je werk kunt blijven gaan. Je kunt een waardebon van € 500,- aanvragen voor jouw ontwikkeling. Bij elke Sterk in je Werk bijeenkomst is een ontwikkelcoach aanwezig met wie je kunt kennismaken. Ook kun je je opgeven voor 2 ontwikkelgesprekken.

Online workshops

Ben jij ouder dan 60 jaar? En heb jij de afgelopen 2 jaar deze workshop nog niet gevolgd? Meld je dan nu aan voor een van de online workshops Sterk in je Werk 60+.

Incompany
Deze workshop is ook voor jouw bedrijf als incompany variant beschikbaar.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken.

Sterk in je Werk 60+ online

Ben je 60 jaar of ouder? En heb je belangstelling voor een online bijeenkomst?  Of wil jouw bedrijf een incompany workshop? Neem contact met ons op via projectondersteuning@wij-techniek.nl

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.