Sterk in je Werk op locatie

Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken?

Wij Techniek 27344176
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Met waardebon van €500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Op locatie, van 17.30 tot 21.30 uur
  • Voor vakmensen van 26 - 50 jaar
  • Uitsluitend voor vakmensen die in de afgelopen 5 jaar niet hebben deelgenomen aan Sterk in je Werk
  • De workshop is kosteloos en inclusief maaltijd
Sterk in je Werk

Leuk werk hebben en houden? Groeien in je vakmanschap? De juiste keuzes maken? Tijdens deze inspirerende workshop ga je aan de slag met jouw werkplezier en vakmanschap. Want het is altijd waardevol om te investeren in jezelf en jouw vakmanschap.

Voor wie is deze bijeenkomst bedoeld?

Ontdek de workshops Sterk in je Werk. Speciaal voor vakmensen van 26 tot 50 jaar. Het maakt niet uit welk opleidingsniveau of functie je hebt. De workshop is voor iedereen die wil bijblijven en zich verder wil ontwikkelen.

Workshops op locatie

In oktober 2021 vinden 5 workshops Sterk in je Werk plaats op locatie. Heb jij de afgelopen 5 jaar deze workshop nog niet gevolgd? En ben jij tussen de 26 en 50 jaar? Kijk dan welke workshop bij jou in de buurt is en meld je gelijk aan. Liever een online workshop: klik hier

Sterk in je werk

Ben jij tussen de 26 en 50 jaar? Meld je dan nu aan voor één van onderstaande workshops. Interesse in een in company workshop? Neem contact met ons op via 0800 - 88 55 885 (gratis) of projectondersteuning@wij-techniek.nl

Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de geldende coronamaatregelen van de overheid. Dit betekent dat je bij de entree een coronatoegangsbewijs moet tonen. Deze krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. 

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.