Sterk in je Werk online

Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende online workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?

Praktijkbeoordelaar in de technische installatiebranche
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • De online workshop duurt van 19.15 tot 21.15 uur
  • Met waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
  • Online, dus geen reistijd
  • Voor alle medewerkers in de installatiebranche van 25 - 50 jaar
Sterk in je Werk online

Tijden veranderen en daarom organiseert Wij Techniek een innovatieve online workshop Sterk in je Werk. Niet anderhalf uur lang kijken, maar juist interactief bezig zijn met collega's uit de branche. Je kunt de workshop op een laptop aan je eigen keukentafel volgen, waarbij je alleen een goede internetverbinding nodig hebt. Alle materialen die je nodig hebt om de workshop te volgen, krijg je van tevoren per post thuis gestuurd. We starten de workshop om 19.15 uur en om 21.15 uur ronden we af. Na deelname ontvang je van Wij Techniek een voucher van € 500,- die je kan inzetten voor je verdere ontwikkeling. Schrijf je snel in!

Wat leer je tijdens deze online workshop?

Tijdens deze online workshop ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, loopbaanwensen en ambities. Ook ga je in gesprek met groepjes collega’s uit de branche met wie je ervaringen kunt uitwisselen en inspiratie kunt opdoen. De volgende onderdelen komen terug tijdens:

  • Presentatie: De workshop begint met een interactieve, prikkelende presentatie waarin we kijken naar begrippen als loopbaan, ambitie, kennis en kunde.
  • Workshop: Tijdens de workshop ga je met collega’s uit de branche aan de slag met de volgende vragen: Wat is mijn ambitie? Welke ontwikkelingen zijn daarbij relevant? en Welke stappen kunnen mij helpen om mijn ambitie te realiseren? Maar ook: Waar ligt mijn perspectief? en Op welke manier ben en blijf ik interessant voor mijn werkgever?
  • Verder ontwikkelen: Je wordt tijdens de workshop ‘Sterk in je Werk online’ op verschillende manieren geholpen bij het maken van volgende stappen. Bijvoorbeeld met een ontwikkelcoach en een ontwikkel-waardebon. 
Waarom is het zinvol deze workshop te volgen?

Deze workshop is voor alle medewerkers in de installatiebranche van 25 - 50 jaar, ongeacht opleidingsniveau - van monteur tot administrateur.

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te blijven met je kennis. Zo ben jij voorbereid op de toekomst en kan ook jij (weer) trots en fluitend naar je werk.

Na afloop ontvang je een waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling.

 

Sterk in je Werk online

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.