Sterk in je Werk

Je vindt je werk leuk, je weet wat je kunt, maar beseft ook dat je je moet blijven ontwikkelen. Misschien sta je op een kruispunt of wil je een volgende stap zetten, maar weet je nog niet hoe? Tijdens de inspirerende workshop Sterk in je Werk ga je aan de slag met de volgende stap die jíj wil zetten. Wat heb jíj nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer?

Workshop Sterk in je werk - Medewerker technische installatiebranche
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • De workshop is kosteloos
  • De workshop begint om 17:30 uur en eindigt om 21:30 uur
  • Voor een maaltijd wordt gezorgd
  • Met waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling
Wat leer je tijdens deze workshop over persoonlijke ontwikkeling?

Ieder jaar organiseren we door heel Nederland de workshop Sterk in je Werk. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling, loopbaanwensen en ambities. Ook ga je in gesprek met groepjes collega’s uit de branche met wie je ervaringen kunt uitwisselen en inspiratie kunt opdoen. De volgende onderdelen komen terug tijdens de workshop:

  • Presentatie: De workshop begint met een interactieve, prikkelende presentatie waarin we kijken naar begrippen als loopbaan, ambitie, kennis en kunde.
  • Workshop: Tijdens de workshop ga je met collega’s uit de branche aan de slag met de volgende vragen: Wat is mijn ambitie? Welke ontwikkelingen zijn daarbij relevant? en Welke stappen kunnen mij helpen om mijn ambitie te realiseren? Maar ook: Waar ligt mijn perspectief? en Op welke manier ben en blijf ik interessant voor mijn werkgever?
  • Verder ontwikkelen: Je wordt tijdens de workshop ‘Sterk in je werk’ op verschillende manieren geholpen bij het maken van volgende stappen. Bijvoorbeeld met een ontwikkelcoach en een ontwikkel-waardebon. 
Voor wie is de workshop Sterk in je werk?

Deze workshop is voor alle medewerkers in de installatiebranche van 25 - 50 jaar, ongeacht opleidingsniveau - van monteur tot administrateur.

Waarom is het zinvol om deze workshop te volgen?

Het is belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te blijven met je kennis. Zo ben jij voorbereid op de toekomst en kan ook jij (weer) trots en fluitend naar je werk.

Na afloop ontvang je een waardebon van € 500,- voor de volgende stap in je ontwikkeling.

Agenda

In verband met de coronarichtlijnen van het RIVM en de maatregelen van de overheid zijn alle fysieke bijeenkomsten van Wij Techniek tot en met 9 februari 2021 geannuleerd of verplaatst.

We hebben op dit moment geen data gepland. Zodra dat wel zo is, zie je dat hier.