TopMeesterschapsdagen

Heb jij één van de TopVakmanschapsdagen gevolgd of ben je ouder dan 25 jaar en wil jij je verder ontwikkelen in de installatietechniek? Meld je aan voor de TopMeesterschapsdagen! Doe mee met verschillende interactieve workshops en ontvang na afloop een waardebon van € 500,- en een loopbaanontwikkelingstraject voor je verdere ontwikkeling.

TopMeesterschapsdagen: Medewerker met helm aan het werk in technische installatie
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
Doe mee met de TopMeesterschapsdagen!

Wat leer je tijdens de TopMeesterschapsdagen?

Tijdens een TopMeesterschapsdag sta je stil bij jouw verdere ontwikkeling binnen de installatietechniek. “Waar sta ik nu, wat wil ik en wat moet ik daarvoor ontwikkelen om dat te bereiken?” Zijn vragen die tijdens deze dag besproken worden. Na de opening door Wilfred Genee volg je verschillende interactieve workshops met de volgende thema’s:

  • Innovatie in de techniek en van jezelf
  • Persoonlijk leiderschap: Pak de Regie!
  • Hoe bereik ik mijn doelen?
  • Luisteren = Begrijpen
  • Storytelling: Vertel je verhaal!
  • De energietransitie? Dat ben ik!

De dag wordt afgesloten met cabaret door Howard Komproe. Bekijk het volledige programma of krijg alvast een sfeerimpressie.

Voor wie zijn de TopMeesterschapsdagen?

Je kunt je aanmelden voor een TopMeesterschapsdag als je eerder één van de TopVakmanschapsdagen van Wij Techniek hebt gevolgd. Ook kun je deelnemen als je ouder bent dan 25 jaar, werkzaam bent binnen de installatietechniek en jij je daarin verder wil ontwikkelen.

“Ik vind het fijn om met andere vakgenoten ervaringen uit te wisselen. Enerzijds herkenning en anderzijds nieuwe perspectieven."

Waarom zijn de TopMeesterschapsdagen nuttig?

Het is nuttig om deel te nemen aan de TopMeesterschapsdagen als jij je loopbaan naar een hoger plan wil tillen en je een bijdragen wil leveren aan een duurzame toekomst van de branche. De TopMeesterschapsdagen zijn de ideale manier om persoonlijke loopbaancoaching te combineren met een stukje inhoudelijke verdieping. Na afloop ontvang je een waardebon van € 500,- voor je verdere ontwikkeling.

Interesse?

Geïnteresseerd in een van onze TopMeesterschapsdagen? Meld je dan snel aan!

De TopMeesterschapsdagen vinden plaats door heel Nederland, dus er is altijd wel een locatie in de buurt. Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de dan geldende coronamaatregelen van de overheid.  

"Ik kom hier graag, want ik ervaar hier van iedereen dat ik trots mag zijn op mijn vak."