TopStartersdag

Werk jij in de technische installatiebranche? En ben je jonger dan 25 jaar? Dan ben jij een TopStarter! Voor alle TopStarters in Nederland organiseren wij de TopStartersdagen. Leer meer over samenwerken, werkdruk en communicatie tijdens verschillende sportieve en interactieve workshops. Zo ontwikkel jij je tot echte vakman of vakvrouw en ben je klaar voor de toekomst!

Leidinggevende investeert in ontwikkelcultuur en duurzame inzetbaarheid van het team
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek

Wat leer je tijdens de TopStartersdagen?

Tijdens deze sportieve en interactieve dagen leer je samenwerken, communiceren, omgaan met tegenslagen, creatief denken, oplossingen zoeken en nog veel meer! We geven vier workshops met de thema's communicatie, samenwerken, doelgericht en goede indruk en sluiten de de dag af met een spannend spel waarin alle thema's samenkomen. Vergeet je veiligheidsschoenen niet!

"De wereld draait niet zonder techniek, en ik ben daar onderdeel van."
Doe mee aan de TopStartersdagen!

Al 12.000 TopStarters gingen jou voor!

Al 14 jaar lang zijn de TopStartersdagen een groot succes. Meer dan 12.000 jonge werknemers gedaan mee aan de TopStartersdagen en nog steeds zijn ongeveer 10.000 werknemers werkzaam in de technische installatiebranche.

"Jongeren zijn de toekomst van het bedrijf, daarin moet je blijven investeren."

Gratis scholingstegoed van € 500,-

U kunt gratis online aan TopStarters. Bezoek je TopStarters, dan ontvang je naast € 500, - op je persoonlijke TopStarterspas! In overleg met je werkgever kan je dit bedrag inzetten voor jouw toekomst door je in te schrijven vooropleidingen en cursussen​ 

Na afloop van de dag krijg je een TopStarterscertificaat . Dat is een bewijs van jouw inzet om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Geïnteresseerd in een van onze TopStartersdagen? Meld je dan snel aan! De TopStartersdagen vinden plaats door heel Nederland, dus er is altijd wel een locatie in de buurt. Tijdens al onze bijeenkomsten houden wij ons uiteraard aan de dan geldende coronamaatregelen van de overheid.