TopVakmanschapsdagen

Heb je de TopStartersdagen gevolgd? Dan zijn de TopVakmanschapsdagen echt iets voor jou! Verdiep je in de thema's die je bij TopStarters besprak en ontvang een waardebon van € 500,- voor je verdere ontwikkeling. Jan Joost van Gangelen is de presentator van de dag en Dennis van der Geest, ambassadeur TopStarters, geeft ook een workshop. Hoe word jij een betere TopVakman of TopVakvrouw? Leer jezelf kennen en doe er je voordeel mee.

Mijn volgende stap: meisje aan het werk in de techniek

De TopVakmanschapsdagen worden niet meer aangeboden.

Lees hier meer.

Wat zijn de TopVakmanschapsdagen?

TopStarters is eigenlijk pas het begin. Jij werkt inmiddels wat langer in de technische installatiebranche. Je hebt ervaring opgedaan en bent verder gegroeid. Daarom is er speciaal voor jou een vervolgprogramma ontwikkeld: de TopVakmanschapsdagen. Thema’s die aan bod komen zijn project management, leiding geven & ontvangen, communiceren en alle vaardigheden die daarbij horen.

De rode draad is samenwerken met collega’s en klanten. Hoe gaan we daarmee om?

  • Ontvang € 500,- tegoed voor je verdere ontwikkeling
  • Neem deel aan verschillende interactieve workshops
  • Gericht op de dagelijkse praktijk
  • Na deelname ontvang je een Vakmanschapscertificaat

Voor wie zijn de TopVakmanschapsdagen?

De TopVakmanschapsdagen zijn bedoeld voor vakmensen die of de TopStartersdagen hebben bijgewoond of wat langer werkzaam zijn in de branche en zich nu verder willen ontwikkelen.

"Nu weet ik wat voor doel ik wil, en hoe ik het in kleine stappen kan gaan bereiken."

Waarom zijn de TopVakmanschapsdagen nuttig?

Na deelname ontvang je een Vakmanschapscertificaat, waarmee je werkgevers kunt laten zien dat je van absolute meerwaarde bent voor hun bedrijf. Daarnaast doe je verschillende vaardigheden op, van communicatie tot projectmanagement. Daar heb je wat aan tijdens je gehele verdere carriere.

"Door ervaring en opleiding groeien mijn werknemers door naar vakmensen."

Meer informatie

Geïnteresseerd in een van onze TopVakmanschapsdagen? Meld je dan snel aan! De TopVakmanschapsdagen vinden plaats door heel Nederland, dus er is altijd wel een locatie in de buurt.