Wij Techniek Ontmoetingsdagen

Werk jij in de technische installatiebranche en ben je niet ouder dan 25 jaar? Dan zijn de Wij Techniek Ontmoetingsdagen echt iets voor jou!

Foto Terugblik Topstartersdagen
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Doe mee aan de Wij Techniek Ontmoetingsdagen
  • Verschillende interactieve workshops
  • € 200,- tegoed voor je verdere ontwikkeling
  • Wij Techniek Ontmoetingsdag duurt één dagdeel (ochtend of middag).

Ontmoetingsdagen verplaatst naar 2023

In overleg met werkgevers worden de Ontmoetingsdagen verplaatst naar 2023. Lees hier waarom.

Wij Techniek Ontmoetingsdagen gaan over jouw toekomst

In 2023 organiseren we het nieuwe loopbaanevent: de Wij Techniek Ontmoetingsdagen. Deze dagen gaan over jou, jouw toekomst en wat wij voor jou kunnen betekenen. Een interactief en uitdagend programma met keuze uit verschillende workshops.

We nodigen je binnenkort van harte uit voor de editie van 2023. Je werkgever heeft ook de informatie over de Wij Techniek Ontmoetingsdagen ontvangen. Bespreek dus snel met je leidinggevende wanneer je je kunt aanmelden, want het wordt een supertoffe en waardevolle dag!

"De wereld draait niet zonder techniek, en ik ben daar onderdeel van."

Gratis scholingstegoed van € 200,-

Deelname aan de Wij Techniek Ontmoetingsdagen is gratis! Na afloop van de Wij Techniek Ontmoetingsdag ontvang je een €200,- persoonlijk scholingstegoed!

In overleg met je werkgever kan je deze €200,- inzetten voor jouw toekomst. Bijvoorbeeld voor het volgen van een cursus of training. Je persoonlijke scholingstegoed ontving je bij binnenkomst van de Wij Techniek Ontmoetingsdagen. Hierop staat je naam en je persoonlijke code. Aan het einde van de Wij Techniek Ontmoetingsdagen is je persoonlijke pas geactiveerd. Dit betekent dat je vanaf dat moment het bedrag mag gaan besteden. 

"Jongeren zijn de toekomst van het bedrijf, daarin moet je blijven investeren."

Interesse?

Geïnteresseerd in een Wij Techniek Ontmoetingsdag? Meld je dan snel aan! De Ontmoetingsdagen vinden plaats door heel Nederland, dus er is altijd wel een locatie in de buurt.