College Tour op Installatie Vakbeurs Hardenberg 2021

De Installatie Vakbeurs Hardenberg vindt dit jaar plaats op 14, 15 en 16 september. Wij Techniek staat ook op deze editie. We kijken er naar uit je te ontmoeten op onze stand.

Istock 1219932947

De College Tour

In samenwerking met de beursorganisatie Easyfairs, organiseert Wij Techniek wederom de College Tour voor mbo leerlingen installatietechniek. Deze vindt plaats op de eerste beursdag: dinsdag 14 september.

Doel

Het doel van de College Tour is om jongeren in opleiding op een aansprekende, actieve en laagdrempelige manier te betrekken bij de branche, gericht te informeren over producten, bedrijven en innovaties en in contact te brengen met geïnteresseerde bedrijven. Maar ook om de bedrijven (exposanten) kennis te laten maken met de ‘medewerkers van morgen’.

Meedoen

Meld je als school of exposant aan voor de College Tour. Bekijk de mogelijkheden voor scholen hier. Ben je exposant kijk dan hier.
Aanmelden kan tot 2 augustus.

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de College Tour, neem dan contact op met Wij Techniek Support: tel. 0800 – 88 55 885 of support@wij-techniek.nl.