Maak kennis met jouw rol in de toekomst!

Het Huis van Sarah in Radio Kootwijk. Als maatschappij staan we voor grote uitdagingen. Hoe gaan we met de wereld om? Hoe laten we haar achter aan onze kinderen en kleinkinderen? De techniek speelt hierbij een hoofdrol. Bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. Jij bent een van de sleutelpersonen naar de toekomst.

Kom naar het Huis van Sarah in Radio Kootwijk
5 jul, 2022

Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en TheaterMakers Radio Kootwijk) opent je ogen, stelt je vragen, en zet je aan het denken over jouw rol in het vormgeven van een toekomstbestendige samenleving. En dat doen we in heel Nederland.

Wie is Sarah?

Misschien woont ze wel bij jou in de straat, ken je haar van vakantie, werkt ze in jouw bedrijf of doet ze je denken aan een goede bekende. Sarah is zwanger; ze brengt een kind op de wereld dat in 2070 nog volop in het leven staat. Maar welke wereld laten we achter voor dit kind? Deze vraag is essentieel geworden voor Sarah. Ze beseft dat de vakmensen van de installatiebranche hier het verschil in kunnen maken. Dat zij voor een belangrijk deel kunnen bepalen hoe de wereld eruitziet in 2070. 

Wat ga je ervaren in het Huis van Sarah?

In het Huis van Sarah staan zes grote verhuiskisten met ieder een eigen kamer en verhaal. Als publiek zit je niet stil; je gaat van kamer naar kamer met Sarah als je persoonlijke gids. Zes verschillende invalshoeken met uitdagende vragen over de toekomst van de technische installatiebranche en jouw eigen toekomst, op weg naar 2025 en verder.

Waar en wanneer

Zijn jouw collega’s al naar het Huis van Sarah geweest, maar jij nog niet? Organiseer je binnenkort een Huis van Sarah voor je medewerkers en je relaties, maar heb je het Huis van Sarah zelf nog niet gezien? Of wil je het Huis van Sarah gewoon graag met al je collega’s bezoeken?
Dan hebben we een unieke kans voor je op maandag 26 september en dinsdag 27 september 2022. Op deze twee avonden staat het Huis van Sarah in de Theaterloods in Radio Kootwijk. Om 18.30 uur opent Sarah haar deuren. Maar let op: op deze dagen opent het Huis van Sarah alléén haar deuren als er voldoende aanmeldingen zijn. Wil je op één van deze dagen te gast zijn, meld je dan uiterlijk 12 juli aan in de Huis van Sarah-app!

Aanmelden kan nu!

Download de speciale Huis van Sarah app en reserveer je ticket.

1. Download de Huis van Sarah app op je mobiele telefoon: Android of iOS.
2. Registreer je in de app met je e-mailadres en een wachtwoord, daarna ontvang je een activatielink op je opgegeven mailadres.
3. Activeer je account door in je mail de activatielink aan te klikken. (let op: het kan zijn dat deze in de spam terecht komt).
4. Ga naar de app, log in met je account en klik op ‘ticket kiezen’.
5. Selecteer de juiste datum en voorstelling.
6. Je reservering is gelukt en je ontvangt per mail een bevestiging.