Meer bezoekers welkom bij Huis van Sarah

Na een première in coronatijd en een voorzichtige start na de lock-down, kunnen we nu de deuren van het Huis van Sarah volledig openen. En daar zijn we blij mee. Alle vakmensen in de techniek kunnen zich inschrijven.

Huis Van Sarah Logo Def4
29 sep, 2021

Wel vragen we alle bezoekers een Corona toegangsbewijs te kunnen tonen (dat wil zeggen: een negatieve testuitslag, bewijs van herstel of - van vaccinatie).

Wat betekent dit? Je kan je weer aanmelden voor alle bijeenkomsten in het land. Twijfel je nog?  Deze ervaring van een bezoeker zegt genoeg:  “Wat een inspirerende en soms ook confronterende avond op een fantastische locatie. In iedere kamer van het huis wacht je een andere manier van kijken naar de situatie waar we vandaag de dag in zitten en waar we naar toe op weg zijn bijvoorbeeld met de energietransitie.” Of deze bezoeker: “Een bijzondere en indrukwekkende theaterproductie die op een unieke en bijzondere wijze laat zien hoe wij persoonlijk én als bedrijf grote invloed hebben op een duurzamere toekomst. Het is zeer zeker de moeite waar om te bezoeken!”

Aanmelden 

Download de speciale Huis van Sarah app (via Android of iOS) en bestel je ticket. Er is per locatie maar een beperkt aantal plaatsen; op is op. De app bied je ook de mogelijkheid om direct andere mensen uit te nodigen om aanwezig te zijn bij het Huis van Sarah. Doe dat vooral!