Online cursus praktijkopleider en werkplekbegeleider

Tijdens de online cursus Praktijkopleider leren deelnemers hoe zij leerlingen effectief kunnen coachen, begeleiden en beoordelen. Zodat zij hun vakmanschap ontwikkelen en gemotiveerd aan het werk kunnen.

Adviseurs arbeidsmarkt voor werkgevers
1 jul, 2020

Ontwikkeling van je medewerkers

In verband met de corona-maatregelen gaan de reguliere cursussen Werkplekbegeleider en Praktijkopleider niet door. Daarom zijn deze cursussen inmiddels vertaald naar een online variant. Zo kan de ontwikkeling van je medewerkers ook in deze coronatijd doorgaan. Gewoon vanuit hun huis of op een rustig plekje op de zaak.

Hoe werkt het?

Op drie dagen, van 9.00 tot 12.30 uur, wordt de cursus online gegeven. Dit gebeurt in een virtual classroom waarin de trainer en deelnemers elkaar ‘ontmoeten’. Naast deze gezamenlijke bijeenkomsten gaan deelnemers in kleinere groepjes of alleen aan de slag met opdrachten en oefeningen. Deze oefeningen bespreken ze vervolgens weer met de hele groep. Tussen de cursusdagen werken de deelnemers aan praktische oefeningen in hun online leeromgeving.

Voordelen van online cursus

  • De deelnemer kan alles altijd onbeperkt terugkijken
  • De deelnemer kan meteen aan de slag met alle vraagstukken!

1. Cursus Praktijkopleider
Tijdens de cursus Praktijkopleider leren deelnemers hoe zij leerlingen effectief kunnen coachen, begeleiden en beoordelen. Zodat zij hun vakmanschap ontwikkelen en gemotiveerd aan het werk kunnen.

Op 17 september en op 1 oktober staat er een cursus Praktijkopleider gepland. En op 6, 13 en 20 oktober 2020 een online cursus Praktijkopleider. Bekijk hier meer informatie.

2. Cursus Werkplekbegeleider
Tijdens de online cursus Werkplekbegeleider leren deelnemers hoe zij leerlingen binnen het bedrijf het best wegwijs kunnen maken op de werkvloer. Ze leren hen coachen bij de dagelijkse uitvoering van hun werk en de ontwikkeling van hun competenties als vakmens.

Op 15, 22 en 29 september staat er een cursus Werkplekbegeleider gepland. Meld je hier aan.

Meer informatie

Heb je vragen? Of wil je deze online cursus incompany volgen? Neem dan contact op met ons via 0800-8855885. We helpen je graag.