Ontmoetingsdagen en TopMeesterschapsdagen verplaatst naar 2023

Wij Techniek kreeg in de afgelopen weken veel vragen van bedrijven over de geplande Ontmoetingsdagen (voorheen de TopStartersdagen) en de TopMeesterschapsdagen. Verschillende bedrijven gaven aan dat de werkdruk binnen de branche op dit moment zeer hoog is.

Ontmoetingsdagen en Topmeesterschapsdagen verplaatst naar 2023
8 nov, 2022

Wij hebben alle begrip voor de hoge werkdruk. Om die reden hebben we besloten om de geplande activiteiten in november en december te annuleren en te verplaatsen naar het eerste kwartaal in 2023. Binnenkort maken we de nieuwe data in 2023 bekend.

Startersbreedprogramma
Wij vinden het belangrijk dat alle starters in de sector elkaar blijven ontmoeten en ontwikkelen. Daarom ontwikkelt Wij Techniek in 2023 een nieuw startersbreed programma. Dit programma vervangt de TopStarters- en Vakmanschapsdagen (onderdeel van de TopTalentlijn). In aanloop daar naartoe zullen we een bredere doelgroep uitnodigen voor de Ontmoetingsdagen.

Heb je nog vragen?
We kijken ernaar uit om iedereen in 2023 te ontmoeten op één van de dagen in de regio. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze telefonisch stellen via 0800 - 885 58 85 (Wij Techniek Support) of TopTalent@wij-techniek.nl.