Uitnodiging webinar HTO

De huidige arbeidsmarkt schreeuwt om voldoende gekwalificeerd technisch personeel. Relatief weinig jongeren kiezen voor een technische opleiding. En technische opleidingen komen moeilijk aan docenten.

Hybride techniekopleider aan het woord.
20 apr, 2022

Met het HTO-traject (Hybride Techniek Opleiders) kun jij hier een bijdrage aan leveren. Je kunt namelijk je huidige baan combineren met lesgeven als hybride techniekopleider. Zo draag je een steentje bij aan de ontwikkeling van nieuw talent.

Vakmensen uit het technisch bedrijfsleven worden binnen dit traject pedagogisch en didactisch geschoold, om parttime op een  deskundige en enthousiaste wijze actuele kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. De technische (v)mbo scholen in de regio Zuid-Holland staan open voor vakmensen die voor de klas willen staan.

Wil je vrijblijvend kennismaken? 

Wij Techniek, A+O Metalektro, OOM, Bouwend Nederland, gemeente Rotterdam en Hogeschool Rotterdam organiseren het webinar:

‘Vakmensen dragen bij aan up-to-date opleiden (voor technici van morgen)’
Dinsdag 17 mei van 16:00 tot 17:00 uur.

Hierbij komen hybride techniekopleiders en hun werkgevers aan het woord én (v)mbo-scholen die ervoor openstaan om deze mensen gedurende de opleiding een stageplek aan te bieden en hen na de opleiding (gast)les te laten geven. 

Aanmelden 

Meld je hier aan voor dit webinar

Heb je vragen? Mail dan de projectleider van het HTO-traject in Zuid-Holland: rianvannoord@live.nl

Is werken in de techniek én in het onderwijs iets voor jou? Klik hier voor meer informatie

Geslaagden Groep 4 23 Juni 2021