We staan voor grote uitdagingen

OTIB krijgt een nieuwe naam: Wij Techniek. Met onze nieuwe naam benadrukken we de samenwerking én het belang van Techniek. We weten allemaal dat Nederland voor grote uitdagingen staat. Techniek is hierin de onmisbaar. Denk aan oplossingen voor de energietransitie, klimaatveranderingen, CO2-reductie, stikstofreductie en betaalbare zorg. De vakmensen in de technische installatiebranche maken ze waar.

Directeur Wij Techniek - Sven Asijee
11 jun, 2020

Samen werken aan jouw ontwikkeling

Samenwerking is essentieel. Zowel met de brancheorganisaties als met de vakbonden stemmen we af hoe we onze rol als opleidingsfonds het beste oppakken. Daar komt het Wij in onze naam vandaan. Samen zorgen we ervoor dat de vakmens centraal staat: van engineer tot monteur, van zij-instromer tot 60+’er, van HR-adviseur tot magazijnmedewerker en van leerling tot ondernemer en directeur.

Een leven lang ontwikkelen

Door jezelf continu uit te dagen met nieuwe kennis, nieuwe vaardigheden en nieuwe kansen blijf je in beweging en kom je verder. Wij Techniek helpt je daarbij. Door het bieden van financiële ondersteuning. Door je te inspireren met nieuwe kennis. En door bij te dragen aan een échte ontwikkelcultuur in je bedrijf. Ook helpen we vakmensen na te denken over hun loopbaan. Hoe zorg je ervoor dat je bevlogen, vitaal en geïnspireerd blijft werken? Met onze ondersteuning neem je de regie over je eigen loopbaan.

Landelijk en regionaal

Samen met bedrijven en het onderwijs kijken we waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. We zijn actief in de regio en weten wat er speelt. Ook hier staan we klaar met advies, kennis en een netwerk. Dit doen we niet alleen. We werken samen met onze samenwerkingspartners. Lees meer op onze website www.wij-techniek.nl.

Sven Asijee,
Directeur Wij Techniek