Webinar #1: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief?

Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!

YPE Webinar 1 Insta Post [3]
15 apr, 2021

Op woensdag 21 april 2021 om 10:00 uur vindt het eerste gratis webinar van Young Professional Event plaats met als thema: “Gedragsverandering en verduurzaming”. Hoe werkt het brein en hoe communiceer je effectief? Meld je aan via onderstaande link.

Ben jij een young professional, werkzaam in de gehele vastgoedsector (dus ook installatietechniek) en houd jij je bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor jou! Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.  

Dagvoorzitter Thomas Wellink (Adviseur Duurzaam Bouwen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Melanie Klösters (Gedragspsycholoog/Onderzoeker bij TNO Energietransitie Studies) en Rik Altena (Energie- en Beleidsadviseur bij adviesbureau DWA) laten je zien dat vanuit gedragsinzichten, inzicht gegeven kan worden op welke manier je effectief kan communiceren over verduurzaming om mensen te bewegen.

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Create the change, ben jij erbij?

Aanmelden

Meld je nu aan voor het gratis Webinar van Young Professional event op woensdag 21 april om 10:00 uur via deze link.