Webinar #3: Gedragsverandering en verduurzaming. Hoe verleid je mensen?

Wist jij, dat één van de grootste belemmeringen om te verduurzamen, dus zit in de gedragsverandering van organisaties en individuen? Tijd dus om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Want alleen samen komen we verder!

YPE Webinar 3 Insta Post
27 mei, 2021

Create the change! En meld je nu aan voor het gratis webinar van Young Professional Event op maandag 21 juni 2021 om 10:00 uur.

Ben jij een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houd jij je bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is dit event voor jou! Van student tot professional, van financierder tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.  

Om die extra stap te zetten moet je mensen tot ander gedrag prikkelen of verleiden. Zo ontdekte marketingpsycholoog Robert Cialdini zes beïnvloedingsprincipes om mensen te overtuigen. We zien ze terug in marketing en reclame, maar hoe kun je ze zelf gebruiken? Het nieuwe vakgebied Behaviour Design geeft ook praktische handvatten. Hoe kun je daarmee een belangrijk verschil maken in je directe omgeving als het gaat om verduurzaming?

Dagvoorzitter Jacques van der Krogt (MBA en eigenaar Dapple), Peter Paul van Kempen (Gedragspsycholoog en eigenaar Van Kempen Consultancy) en Bernardo Korenberg (Head of Sustainability & Innovation bij Bouwinvest) geven tijdens het derde webinar antwoord op deze vragen. Met gedragsinzichten over prikkelen en verleiden en ervaringen vanuit vastgoed vermogensbeheerder Bouwinvest geven zij je nieuwe inzichten en antwoord op DE vraag: hoe verleid je mensen?

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis.

Aanmelden

Meld je nu aan voor het gratis webinar van Young Professional event op maandag 21 juni 2021 om 10:00 uur via deze link.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Mylenne Hamaker via m.hamaker@tvvl.nl of +31 6 34 35 22 24.