Winnaars College Tour 2022

Donderdag 15 september 2022 vond de College Tour plaats op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg, een initiatief van Wij Techniek en beursorganisatie Easyfairs. Het is een wedstrijd voor studenten in de technische installatiebranche. Honderden jonge vakmensen gingen langs deelnemende exposanten om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen in onze branche. Met opdrachten en routekaart in de hand om een bijzondere prijs voor zichzelf en de hele klas te winnen. De beste student wint een 3D-printer en een masterclass 3D-printen voor zijn hele klas inclusief 3D-printers voor de school.

College Tour Installatie Vakbeurs Hardenberg

Doel

Door de College Tour komen jonge studenten op een aansprekende en actieve manier in contact met nieuwe werkwijzen en innovatieve technieken op een installatietechnische vakbeurs. En de bedrijven (exposanten) krijgen door deelname contact met de ‘werknemers van morgen’. Ze verzinnen zelf een uitdagende opdracht en maken kans op de ‘Best stand award’. Het beste bedrijf wordt tijdens de College Tour uitgekozen door de studenten en gehuldigd met een innovatieve beker uit een 3D -printer. De winnende student is Lars Nijkamp en de beste exposant is BONFIX.

Lars Nijkamp wint studentenprijs College Tour

Lars Nijkamp uit Markelo wint de College Tour. Hij is een 1e jaars student van de nieuwe MBO opleiding Smart Building van het ROC van Twente op de Kampus in Rijssen. De prijsuitreiking vond plaats op 2 december. Regiomanager Wij Techniek André Bouwmeester overhandigde hem de prijs op school. Lars wint een 3D-printer voor zichzelf en een masterclass van Joris van Tubergen, één van de pioniers in de wereld van 3D-printen. De school mag de 3D-printers gebouwd en gebruikt door de klas van Lars tijdens deze masterclass houden. Zodat de studenten op school de gelegenheid hebben te experimenteren met wat ze leren.

Lars Nijkamp wint studentenprijs College Tour

Best Stand Award

BONFIX werd gekozen tot beste exposant door de studenten. “Wij vinden het belangrijk dat toekomstige werknemers in de branche kennis kunnen maken met ons product”, zegt Linda Keizer, accountmanager bij BONFIX. “Daarom doen wij al vanaf het begin van de College Tour in 2017 mee. Wij leren ook van de studenten. Ze stellen kritische vragen, waardoor wij weer de communicatie met klanten kunnen aanpassen, door nog eenvoudiger en dus beter onze boodschap te formuleren. En wat bijzonder is, dat beursbezoekers, nu werknemers, ons juist hebben leren kennen tijdens de College Tour in voorgaande jaren”.  ‘’Deelname aan College Tour heeft dus echt impact.’’

BONFIX Best Stand Award College Tour 2022

Jongeren enthousiasmeren voor Techniek


Wil je met je bedrijf of school jongeren enthousiasmeren voor Techniek? Kijk hier hoe Wij Techniek je daarbij kan helpen.