Workshops Sterk in je Werk, Sterk in je Werk 50+ en Sterk in je Werk 60+

Ook dit jaar organiseert Wij Techniek vanaf september de workshops Sterk in je Werk, waarmee jij aan de slag gaat met je eigen ontwikkeling.

Workshop Sterk in je werk 60+ - 60+ Monteur met blauwe helm op is trots
30 jun, 2020

Na afloop van de workshop ontvang je een waardebon van € 500,- die je direct kunt inzetten om met je verdere ontwikkeling aan de slag te gaan. Meld je dus snel aan!

Sterk in je Werk

Het startpunt voor verdere ontwikkeling van werknemers van 26 - 50 jaar

Tijdens de inspirerende avond Sterk in je Werk ga je aan de slag met de stappen die jíj wil zetten. Wat heb je nodig om je doel te bereiken? Wat kun je nog meer? En hoe zorg je ervoor dat je jezelf blijft ontwikkelen? Meld je nu aan voor Sterk in je Werk en ontdek hoe jij gemotiveerd en met plezier naar je werk kunt blijven gaan, nu en in de toekomst.

Meer info en aanmelden: wij-techniek.nl/sterkinjewerk

Sterk in je Werk 50+

Voor de actieve vijftiger met ambitie

Wat een vakmanschap en kennis heb je! Maar hoe blijf je fit en gezond in een werkveld dat misschien fysiek zijn tol begint te eisen? En hoe zorg je ervoor dat je jouw schat aan ervaring

goed inzet voor de jonge generatie collega’s? In de workshop Sterk in je Werk 50+, bedoeld voor technici en niet-technici, leer je hoe je om kunt gaan met veranderingen en stress en hoe je jouw toekomst in het bedrijf zelf het beste kunt vormgeven.

Meer info en aanmelden: wij-techniek.nl/sterkinjewerk50plus

Sterk in je Werk 60+

De laatste loodjes wegen eigenlijk best licht

Het komt nu echt dichterbij: je pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die laatste jaren geen ‘moetje’ worden, maar dat je nog met plezier naar je werk blijft gaan? In de workshop Sterk in je Werk 60+ ga je met andere 60+-ers concreet aan de slag met je wensen voor de toekomst. Ook leer je hoe je goed kunt omgaan met stress en verandering. En met je, vaak veel jongere, collega’s. Meld je dus snel om ook met veel plezier deze laatste werkjaren in te vullen. Je hebt hier ook de mogelijkheid om vragen te stellen aan een PMT pensioenadviseur.

Meer info en aanmelden: wij-techniek.nl/sterkinjewerk60plus