Zet jouw bedrijf in de spotlight met een Techniek Inclusief Award

Hoe divers en inclusief is jouw bedrijf? Techniek Nederland, Wij Techniek en de SER Diversiteit in Bedrijf zijn op zoek naar inspirerende praktijkvoorbeelden die diversiteit en inclusiviteit in de installatiebranche vergroten.

Met de Techniek Inclusief Award aandacht voor diversiteit en inclusie in de installatiebranche
3 jul, 2023

Zet jij jouw bedrijf in de spotlight met een Techniek Inclusief Award?

Inspirerende praktijkvoorbeelden

Met de Techniek Inclusief Award vragen Techniek Nederland, Wij Techniek en de SER Diversiteit in Bedrijf aandacht voor diversiteit en inclusie in de installatiebranche. Onderzoeken wijzen uit dat bedrijven met een divers personeelsbestand beter presteren. Denk aan zichtbare verschillen zoals leeftijd, geslacht en etniciteit. Maar ook onzichtbare verschillen als nationaliteit, religie of seksuele geaardheid. Met de awards willen we goede praktijkvoorbeelden delen ter inspiratie voor andere bedrijven uit de installatiebranche.

Doe ook mee!

Tot 1 november 2023 kun je jouw activiteit aanmelden via SER Diversiteit in Bedrijf. Een onafhankelijke vakjury maakt een keuze uit de inzendingen. In november worden de genomineerden bekendgemaakt, waarna hun activiteit in de spotlight wordt gezet en gepresenteerd wordt in een video. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt op de de VSK-beurs 2024. Er worden twee awards uitgereikt, één voor mkb en één voor grootbedrijf. Kijk hier voor meer informatie over de Techniek Inclusief Award.

 

Ondersteuning nodig voor jouw bedrijf?

Wil jij aan de slag om diversiteit en inclusie in je bedrijf te bevorderen? Er zijn verschillende initiatieven waar je (vaak kosteloos) gebruik van kunt maken als een quickscan voor je bedrijf, advies, diverse workshops over inclusief leiderschap en begeleidingstrajecten. Kijk hier voor meer informatie.