Cursus Lichtadvies Binnenverlichting

Het vakgebied Binnenverlichting ontwikkelt zich in een hoog tempo. Daarnaast is de juiste soort verlichting ontzettend belangrijk: het heeft effect op je gezondheid, hoe je je voelt in een ruimte van een gebouw en heeft zelfs invloed op je werkresultaat. En wat die effecten zijn, is voor iedereen anders.

Meld je aan voor de cursus Lichtadvies Binnenverlichting

Bovendien speelt in de binnenverlichting duurzaamheid inmiddels een hele grote rol. Denk bijvoorbeeld aan ledlampen met sensoren zodat zij niet onnodig blijven branden.

Lichtadvies

Als vakmens in de verlichtingstechniek is het steeds belangrijker de klant goed te adviseren over passende verlichting, en dus ook zelf ontzettend goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden.

Inhoud cursus

In deze cursus leer je de wensen van de klant om te zetten in een uniek lichtadvies. Wat zijn de wensen van de klant? Welke technieken bieden daarvoor de beste oplossing? Welke regels over binnenverlichting gelden er op dit moment? En hoe zet je alles om in een goed ontwerp?

In de cursus Lichtadvies Binnenverlichting helpen we je met deze vragen en meer.

Openbare verlichtingstechniek en Sign Techniek

Naast binnenverlichting is het ook mogelijk je te ontwikkelen in de openbare verlichtingstechniek en Sign Techniek. Wil je meer weten kijk hier de video.