Lekkerder lezen en schrijven

Heb je moeite met lezen en schrijven? Je bent niet de enige. Zelfs Albert Einstein, één van de meest beroemde wetenschappers ter wereld, kon niet goed lezen en schrijven als kind. Leren was daardoor moeilijk voor hem. Maar met hulp en oefenen is het goed gekomen. Na 100 jaar hebben zijn ideeën nog steeds impact op onze wereld.

Lekkerder lezen en schrijven

We helpen je graag

Werk je in de installatietechniek? En wil je een gratis cursus of training taal, rekenen, financiƫle kennis of computervaardigheden volgen? Dan heb je via ons kans om gebruik te maken van de Europese (REACT-EU) subsidie: 'Pak je kans'. We mogen 250 medewerkers van installatiebedrijven een gratis cursus of training geven tot en met mbo-2 niveau.

Hoe werkt het?
Je krijgt eerst een gesprek met een coach. Die helpt jou met je keuze en gaat samen met jou in gesprek met je werkgever. Lees hier meer informatie en bekijk de voorwaarden. De subsidie is voor alle medewerkers in het bedrijf, van secretaresse tot monteur.

Handiger met de computer
Hoe kun jij je werk makkelijker maken? Door goed te kunnen lezen, schrijven en rekenen. Niet alleen op papier, maar ook op de computer of smartphone. Zo vul je eindelijk een reparatiebon foutloos in en schrijf je met gemak een mail naar je baas of collega. Kies dus voor een taal-, reken- of schrijfcursus. Of juist voor een technische training. Onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen. En jij dus ook!

  • oefenen.nl is een plek waar je zelf kunt oefenen met taal, rekenen, computer en internet
  • steffie.nl legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. Zoals internet, je mobiele telefoon en videobellen met Zoom
  • werk-portal.nl is een plek waar je kunt oefenen met taal en werken met een computer en je mobiele telefoon