Masterclass ‘Activeer je innovatiekracht!’

Kom naar de masterclass ‘Activeer je innovatiekracht!’ van corporate antropoloog Danielle Braun, op dinsdagmiddag 24 mei 2022 tijdens de internationale topconferentie Clima2022.

Danielle Braun aan het woord.
Iets voor jou? Aangeboden door Wij Techniek
  • Begrijpen van de cultuur van je eigen organisatie
  • Omgaan met weerstand en verzet
  • Stimuleren van innovatiecultuur
  • Activeren ontwikkelcultuur
  • Profileren als eigentijdse, aantrekkelijke werkgever
Masterclass tijdens CLIMA2022

Met de hoge gasrekening en de extreme brandstofprijzen is de roep naar energietransitie luider dan ooit tevoren. De samenleving is klaar om versneld te verduurzamen. Ondertussen neemt de druk op installatiebedrijven verder toe om uitkomst te bieden.

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om op deze voortdurende vernieuwingen in te spelen? En wat betekent dit voor de manier waarop het installatiebedrijf is georganiseerd? Als HR-manager en directeur sta je voor de uitdaging om samen een ontwikkelcultuur te creëren waardoor medewerkers inzetbaar zijn en blijven. Hoe pak je dat aan?

Kom naar de masterclass ‘Activeer je innovatiekracht!’ van corporate antropoloog Danielle Braun, op dinsdagmiddag 24 mei 2022 tijdens de internationale topconferentie Clima2022. Ze neemt je mee op reis naar het principe van cultuur, zodat je de dynamiek in je eigen organisatie beter begrijpt om richting te geven aan de toekomst.

Tijdens de masterclass krijg je praktische handvatten en tips over hoe je een cultuurverandering aanpakt, hoe je omgaat met weerstand en hoe je medewerkers in beweging brengt. Juist ook door kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Programma en voor wie

De masterclass is een intensief programma met afwisselend presentaties, onderlinge uitwisseling en reflectie in groepjes met een directe koppeling naar je eigen werkpraktijk.

13.00 uur           Ontvangst met lunch
13.30 uur           Start masterclass van Danielle Braun, Academie voor Organisatiecultuur
17.00 uur           Afsluiting en borrel

Voor wie

  • HR-managers installatiebedrijven (middelgroot en groot)
  • HR-managers bedrijven met technische dienst (middelgroot en groot)
  • Directeuren/DGA installatiebedrijven (middelgroot en groot)

Wil je meer uit de masterclass halen? Kom dan als directie en HR samen naar deze masterclass.

Kosten en Aanmelden

Kosten
Deelname aan de masterclass is kosteloos als je bedrijf is aangesloten bij Wij Techniek. Je hebt hiermee ook toegang tot alle andere programmaonderdelen van de Clima2022 op dinsdag 24 mei. Bekijk hier de rest van het programma.

Meld je aan
In totaal is er plek voor maximaal 36 personen. Wil je deelnemen aan deze HR-masterclass, meld je dan aan via deze link.

CLIMA2022 is een toonaangevend internationaal wetenschappelijk congres op het gebied van verwarming, ventilatie en klimaatbeheersing (HVAC). Wij Techniek is samenwerkingspartner voor het onderdeel ‘Learning & Education’. Klik hier voor meer informatie over CLIMA2022