Opleidingsaanbod

Technische medewerker wordt gepest op de werkvloer

Meer dan 10000 resultaten

Projectmanagement

- De kern van deze training is het ontwikkelen van uw persoonlijke kwaliteiten als projectleider, die zowel in uw huidige project als in toekomstige projecten uiterst waardevol en cruciaal zijn

ICM Opleidingen & Trainingen
Projectmanagement (gevorderd)

- De PRINCE2 Overview is voor managers en professionals die kennis willen maken met de PRINCE2-methodiek. De toegevoegde waarde van PRINCE2 bij de opzet en uitvoering van projecten wordt in deze training geschetst.

ICM Opleidingen & Trainingen
Projectmanagement (gevorderd)

- De opleiding biedt ruimte voor het delen van kennis en ervaring met collega-projectmanagers uit andere organisaties. - Met een succesvolle afronding van deze opleiding bent u in het bezit van een in het binnen- en buitenland hoog aangeschreven projectmanagementdiploma.

ICM Opleidingen & Trainingen
Projectmanagement (gevorderd)

- Deze opleiding bereidt de cursisten voor op het effectief deelnemen in PRINCE2-projecten en tevens voor het examen van PRINCE2 Foundation. - PRINCE2 certificering biedt uitstekende mogelijkheden om door te groeien in projectmanagement en in uw professionele carriere.

ICM Opleidingen & Trainingen
Projectmangement (gevorderd)

- De kern van deze training is het ontwikkelen van uw persoonlijke kwaliteiten als projectleider, die zowel in uw huidige project als in toekomstige projecten uiterst waardevol en cruciaal zijn.

ICM Opleidingen & Trainingen
Financiën voor de niet-financiële manager

- De financiële consequenties van beslissingen zijn niet altijd helder voor de niet-financiële manager. Ze behoren soms zelfs tot een andere wereld. - Heeft u regelmatig te maken met begrotingen en budgetten? Wilt u een vaardige partner zijn in gesprekken met financiële specialisten? Dan is deze training een uitstekende keuze. - U brengt uw financiële kennis en vaardigheden naar een hoger niveau.

ICM Opleidingen & Trainingen
NIMA Sales - A

- Deze opleiding biedt een krachtige combinatie tussen de belangrijkste verkooptheorieën en –processen en de persoonlijke kwaliteiten van de accountmanager. - Hierdoor kunt u de gewenste vertaalslag naar uw eigen werksituatie maken.

ICM Opleidingen & Trainingen
NIMA Sales - A

- Deze opleiding biedt een krachtige combinatie tussen de belangrijkste verkooptheorieën en –processen en de persoonlijke kwaliteiten van de accountmanager. Hierdoor kunt u de gewenste vertaalslag naar uw eigen werksituatie maken.

ICM Opleidingen & Trainingen
NIMA Sales - B

- Na succesvolle afronding van deze opleiding bent u in staat op strategisch en tactisch denk- en werkniveau binnen de verkoopdiscipline van de organisatie actief te zijn. - Deze opleiding biedt een juiste combinatie van de belangrijkste verkooptheorieën en –processen en de persoonlijke kwaliteiten van de verkoopleider of accountmanager.

ICM Opleidingen & Trainingen
NIMA Communicatie-A

- NIMA Communicatie - A is een veelzijdige opleiding waarin alle elementen op het gebied van communicatie worden behandeld. - Naast een verscheidenheid aan communicatietheorieën en –modellen wordt zorgvuldig aandacht besteed aan de praktijk. - Actuele voorbeelden zullen de revue passeren en u wordt ruimschoots in de gelegenheid gesteld om het geleerde in uw eigen werksituatie toe te passen Dagopleiding: 10.00-16.00 uur Avondopleiding: 19.00-22.00 uur

ICM Opleidingen & Trainingen