Workshops, evenementen en coaching voor jou

Wij Techniek helpt vakmensen hun talenten ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Wat wordt jouw volgende stap?

De Aftrap - Medewerker in rode overall aan het werk met technische installatie

 

 

Workshops en evenementen voor werknemers:

 • Sterk in je werk - Vrouwelijke monteur geeft demonstratie skills

  Sterk in je werk

  De online workshops 'Sterk in je werk' zijn er speciaal voor vakmensen van 26 tot 55 jaar. Wil je leuk werk hebben en houden? Groeien in je vakmanschap? De juiste keuzes maken? Tijdens deze inspirerende online workshop ga je aan de slag met jouw werkplezier en vakmanschap.

  Bekijk de workshop
 • Gouden Jaren - Installateur van 55 jaar of ouder met grijs haar en veiligheidsjasje kijkt lachend in de camera

  Gouden Jaren

  Deze workshops zijn voor vakmensen van 55 jaar of ouder. Wat is voor jou echt belangrijk? Wat wil je nog bereiken en wat heb jij hiervoor nodig?

  Bekijk de workshop
 • Zij-instroomsessies - Zij-instromer in gesprek met adviseur

  Zij-instroomsessies

  Ontdek je kansen in de technische installatiebranche. We hebben de komende jaren 40.000 nieuwe collega’s nodig! Wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Schuif dan aan bij de online zij-instroomsessie.

  Bekijk de workshop
 • Snelle Start - Installateur met veiligheidsbril, oranje veiligheidsjasje en helm aan het werk

  Snelle Start

  Voor alle zij-instromers die 25 jaar of ouder zijn én niet langer dan 2 jaar werkzaam zijn in de installatiebranche. Tijdens twee workshops gaan we aan de slag met een concreet én persoonlijk stappenplan en deel je ervaringen met andere startende vakmensen uit de branche.

 • Jonge vakmensen hebben plezier tijdens Ontmoetingsdag

  Ontmoetingsdagen

  De Ontmoetingsdagen zijn voor beginnende installateurs tussen de 20 en 25 jaar. Samen met collega's uit de branche beleef je een actieve en interessante dag en behandelen we onderwerpen uit de praktijk.

  Naar evenement
 • De Aftrap

  De Aftrap

  De Aftrap is een bijzondere bijeenkomst die zich richt op de persoonlijke ontwikkeling van iedereen die in de technische installatiebranche actief is. Kijk je ook graag een potje voetbal? Dan is de Aftrap perfect voor jou.

 • Praktijkopleidersdagen - Praktijkopleider met tablet in zijn hand legt werking technische installatie uit aan collega installateur.

  Praktijkopleidersdag

  Wil jij als vakman of vakvrouw je vaardigheden inzetten om leerlingen en starters de fijne kneepjes van het vak bij te brengen, te begeleiden bij hun opleiding en te enthousiasmeren voor hun vak binnen de technische installatiebranche? Dan zijn de Praktijkopleidersdagen wat voor jou!

  Naar evenement

Workshops en evenementen voor werkgevers/leidingevenden/HR:

 • Workshop Inclusief Leiderschap - Oudere technisch medewerker legt techniek uit aan jongere medewerker

  Inclusief leiderschap 

  Hoe verbeter je de dynamiek in een divers team en hoe stimuleer je een diversiteit aan talenten van je medewerkers? Je leert en oefent het tijdens deze workshop.

  Bekijk de workshop
 • SLIM Leidinggeven - Leidinggevende en medewerker kijken tevreden samen naar beeldscherm

  SLIM Leidinggeven

  Wil jij een nog betere leidinggevende zijn en met collega’s nieuwe inzichten opdoen? Kom dan naar een bijeenkomst SLIM leidinggeven.

  Bekijk de workshop
 • Grip krijgen - Leidingevende legt werking bedieningspaneel uit aan nieuwe medewerker

  Grip krijgen

  Deze training is voor werkplekbegeleiders of leidinggevenden die hun medewerkers zo goed mogelijk willen begeleiden. Krijg meer inzicht en grip op situaties en werk beter samen.

  Bekijk de workshop
 • Workshop Beter coachen en sturen - Nieuwe collega krijgt uitleg over bedieningspaneel

  Beter coachen

  Hoe kun je de beste ondersteuning geven aan je team? Zodat deze nieuwe collega's, ook met de krappe arbeidsmarkt, met plezier binnen jouw bedrijf aan het werk blijven?

  Bekijk de workshop

Ontwikkel je team of bedrijf van binnenuit!

Met onze Incompany workshops werk je aan de zelfkennis en emotionele vaardigheden die nodig zijn voor persoonlijke en professionele groei. Ze bieden inzicht en praktische tools om patronen te doorbreken en mensen en teams duurzaam te versterken. 
Naar Incompany workshops